Ми у Facebook
12.12.2017, 15:21

Рівнянину у зоні АТО допомагатиме його чотирилапий друг

У Рівному відбулася церемонія відправки групи військовослужбовців зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України в район виконання завдань АТО.
Під час загального шикування підрозділу, присутні підняли державний прапор та виконали гімн України.



Успіхів у виконанні завдань за дотриманням законності військовослужбовцями-учасниками АТО, підтримання правопорядку на територіях, які підконтрольні Україні побажав підлеглим начальник Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Василь Якимець.

Рівненський рок-музикант долучився до створення "Маршу Нової Армії"



- Протягом Новорічних та Різдвяних свят, коли вся країна буде відпочивати, Вам випала почесна й відповідальна місія стояти на сторожі її територіальної цілісності й недоторканості. Вірю, що ви справитесь і повернетеся через чотири місяці додому живі та здорові.



Від Української Православної церкви бійців благословив священник Сергій Мироконь, який прочитав молитву та провів ритуал освячення військовослужбовців святою водою.

Після війни: список пільг для учасників АТО (+ІНФОГРАФІКА)

Підтримати своїх рідних перед небезпечним відрядженням прийшли рідні військових правоохоронців. Зі слів дружини старшого прапорщика Олега Мороза, їде в АТО не тільки її чоловік, а й їхній пес породи Лайка на ім’я Лайза. Жінка впевнена, що собака значно полегшить виконувати завдання, зокрема з патрулювання території, охорони об’єктів та затримання підозрілих осіб.

Традиція брати з собою домашніх улюбленців у місцевих військовослужбовців Збройних Сил України з’явилась минулого року. Тоді зі своїм собакою завдання в АТО виконував військовослужбовець служби за контрактом Костянтин Попко, цього разу посилювати підрозділ буде підопічна старшого прапорщика Олега Мороза.

Про це повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ