Ми у Facebook
13.12.2017, 19:20

Завтра у Рівному виступить два генії (+ФОТО, АФІША)

Концерт запланований на четвер, 14 грудня.
У Рівненській обласній філармонії відбудеться виступ Дениса Жданова під деригуванням Ігоря Муравйова.



Денис Жданов є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів, серед найбільш престижних: I премія Міжнародного молодіжного конкурсу піаністів Пам’яті А. Рубинштейна в м. Бидгош, Польща (2007р.).

I премія Міжнародного конкурсу піаністів «Рим-2009 Премія Ф. Шопена» Італія (2009р.) IV премія Третього Міжнародного Тбіліського Конкурсу Піаністів і Спеціальний Приз за краще виконання Класичної Сонати – Грузія (2005р.).



Денис Жданов постійно виступає в Польщі із сольними турами і як соліст із оркестром у головних філармонічних залах Варшави, Кракова, Лодзі, Катовіце, Бидгоша та багатьох інших міст.



Ігор Муравйов – диригент та скрипаль. Лауреат міжнародних конкурсів. Лауреат премії В’ячеслава Чорновола. Перша скрипка (1ST CONCERTMASTER) австрійсько-українського оркестру K&K Philharmoniker.

Навчається у Львівській національній музичній академії ім. М. Лисенка по класу скрипки у професора Володимира Заранського , та по класу оперно-симфонічного диригування у Народного артиста України, професора Івана Юзюка. Муравйов виступає як соліст, диригент, камерний музикант та концертмейстер симфонічного оркестру в Україні та за кордоном.



Брав участь у багатьох Європейських фестивалях,таких як:
«Muzyka w starym Krakowie», «Jan Paweł II» та інших. У репертуарі Ігоря Муравйова всі кращі концерти для скрипки: Бетховена, Чайковського, Сібеліуса, Брамса, Мендельсона, Моцарта, Баха,Шостаковича і багато інших. Є першим виконавцем багатьох творі українських композиторів.
Часто проводить доброчинні концерти, серед яких в підтримку української армії.



Початок концерту о 19:00. Квитки можна придбати у касі органного залу, або за телефоном: 43-01-50, 096-826-40-97. Діє також електронний продаж: https://ticketclub.com.ua/event/4699/

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами