Ми у Facebook
17.12.2017, 20:17

Обурені рівняни, Патріарх і нові тролейбуси - підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 11 - 17 грудня.
Цього тижня читачів найбільше цікавили такі теми.



Небезпечна вулиця Межова у Рівному: люди обурені, що їм чекати далі

Нещодавно мешканці вулиці Межової знову звернулися до редакції ОГО зі скаргами: люди обурені - із початком зими ситуація ускладнилася, адже до жвавого автомобільного руху додалася ще й ожеледиця. А тому жити на вулиці Межовій стало ще трішки сутужніше. Кореспондент ОГО дізнався деталі.




У Рівне планується приїзд Патріарха Української Греко-Католицької Церкви


За кілька днів у місті запланована урочиста подія.У Рівному відбудеться відкриття собору Святого Миколая Чудотворця, що на вулиці Гоголя, 14 А. Його будували понад десятиліття. Службу Божу проводили у невеличкій церкві, де потім поряд виріс собор. До благородної справи будівництва церкви долучилися меценати і влада міста. І ось красень – прокатедральний собор готовий до відкриття. Очікується приїзд патріарха УКГЦ Святослава, багатьох митрополитів та єпископів.



Наступного тижня у Рівне мають приїхати нові тролейбуси

Як повідомляло ОГО, до кінця цього року у Рівне має прибути шість нових тролейбусів. Поставити шість тролейбусів з низьким рівнем підлоги та автономним ходом у Рівне має дніпровське ТОВ «Торговий дім Літан». Підприємство виграло тендер за найнижчою ціною. І тролейбуси мають приїхати у Рівне 20 грудня





На правах реклами