Ми у Facebook
18.12.2017, 10:00

МФК «Кардинал-Рівне» у Хмельницькому поступився «Соколу»

П’ятої поразки у чемпіонаті фут зальної Екстра-ліги зазнав «Кардинал-Рівне». У Хмельницькому рівняни мали усі шанси відібрати очки у «Сокола». Втім, проблеми із реалізацією моментів – не дозволили рівненській команді досягти успіху.
«Сокіл» - «Кардинал-Рівне» - 3:2 (2:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 13 тур

16 грудня 2017 року, Хмельницький, спорткомплекс ГУ НП

Арбітри: Олександр Кухар (Кривий Ріг), Юрій Кондратьєв (Київ).

Третій арбітр - Денис Божко (Хмельницький).

Хронометрист: Олексій Діденко (Одеса)

Спостерігач арбітражу: Юрій Воложенко (Харків)

«Сокіл»: Бакінський – Хамданов, Педяш, Лисенко, Шеремета - Кручек, Подлюк, Щербань, Кіт - Мартинюк. Запасні: Ліпчинський, Чех.

Головний тренер: Роман Ковальчик

«Кардинал-Рівне»: Дурбан – Басич, Кручок, Власович, Волянюк – Концеба, Фаренюк, Мануйленко, Піддубний – Чудля, Горпинич. Запасні: Свинарчук.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Педяш (2), Щербань (6), Хамданов (22) – Волянюк (17, 32)

Попередження: Щербань (18) – Чудля (21), Фаренюк (37)


Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», упродовж вже трьох попередніх сезонів поспіль рівнеський клуб не міг обіграти хмельницький «Сокіл». Не вдалося це рівнянам і у грі першого кола, яку хмельниччани врятували дивом наприкінці гри – 2:2. В останніх дев’яти поєдинках за участю суперників п’ять перемог здобула команда Романа Ковальчика. Ще чотири гри завершилися внічию. Востаннє дотепер «Кардинал-Рівне» перемагав «Сокіл» ще на старті сезону 2013-2014.

Невдало для нашої команди розпочався і звітний поєдинок. Вже на другій хвилині найкращий наразі бомбардир чемпіонату Олександр Педяш у дотик із близької відстані замкнув передачу від кута майданчика – 1:0.

Ще за чотири хвилини «Сокіл» подвоїв перевагу. Знову результативним став розіграш кутового. Владислав Щербань пробив з району десятиметрової позначки – 2:0.

Після цього суперники обмінялися гострими випадами. Микола Дурбан нейтралізував удар Педяша. А біля протилежних воріт двічі више пробивали Михайло Волянюк і Сергій Піддубний. Особливо небезпечним був удар останнього після скидки від Артема Фаренюка. Трохи не пощастило граючому тренеру.

Свій шанс довести рахунок до крупного мали господарі. Богдан Кручек вийшов на чудову позицію для удару, але «Кардинал-Рівне» у безнадійній практично ситуації врятував Микола Дурбан.

А наприкінці тайму наша команда один гол відіграла. Павло Концеба знайшов передачею зі своїє половини майданчика Михайла Волянюка, той виграв силову боротьбу у Дмитра Мартинюка і сильно пробив у ближній верхній кут – без шансів для Іллі Бакінського – 2:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Одразу після перерви суперники знову обмінялися ударами. Віктор Чудля непогано бив з розвороту – трохи вище воріт. А Олександр Педяш у дотик замикав простріл з правого флангу – мимо.

Вже згодом рівняни знову пропустили швидкий гол. Андрій Лисенко прострілив справа, а Андрій Хамданов, якого забули на дальній стійці, розстріляв порожні ворота – 3:1.

Артем Фаренюк буквально одразу не реалізував вихід тет-а-тет з Іллею Бакінським, програвши дуель воротарю. Господарі відповіли власними атаками. Микола Дурбан врятував команду після удару Владислава Щербаня. А Артур Подлюк, будучи першим на підборі, трохи не поцілив у дальній кут, виконуючи удар на техніку.

У непростій грі, коли на майданчику точилася здебільшого силова боротьбі, «Кардинал-Рівне» зумів відіграти ще один м’яч. Роман Горпинич «обікрав» опонента і віддав під удар Михайлу Волянюку, який не промахнувся – 3:2.

За дві з половиною хвилини до сирени у центрі майданчика стався суперечливий епізод. Олександр Педяш підсів під Максима Мануйленка і сам же постраждав. Арбітри кваліфікували епізод як фол у бік нашої команди. Для «Кардинала» він став шостим. Виконувати десятиметровий удар взявся Дмитро Мартинюк, але не зумів переграти Миколу Дурбана.

Майже одразу гості могли відігратися. Знову Артем Фаренюк не зумів реалізувати чистий вихід віч-на-віч із Іллею Бакінським після класного пасу від Михайла Волянюка.

А на останніх секундах матчу стався ще один спірний епізод. Господарі відверто завалили на лінії власного воротарського майданчика Павла Концебу, який грав п’ятим польови. Арбітри фолу не вгледіли. Щоправда, і «Кардинал-Рівне» у цій ситуації мав зрівнювати рахунок. Павло Концеба швидко піднявся на ноги, відкрився у вільну зону, але махнув повз м’яча, будучи перед порожніми воротами…







На правах реклами