Ми у Facebook
18.12.2017, 13:29

"Зміни себе і зміниться світ": рівняни підкорили Львів "Лялькарем"

Поетично-хореографічна вистава "Лялькар" уже давно встигла підкорити серця рівнян, а от у Львові на днях помилуватися нею змогли вперше.
У залі - ажіотаж. Чимало львів'ян та гостей міста зібралися у драматеатрі імені Марії Заньковецької, щоб поринути у світ танцю та поезії від рівненських профі.







На сцені розгорілося дійство, головним героєм якого є Лялькар (Тарас Лагнюк), який створює ляльки: грає з ними, створює їх емоції. Виплекані ним долі аж ніяк не назвеш щасливими – кинуті, знедолені персонажі, що не мають права на власні думки та дії. Та хто насправді з ким грає: Лялькар з ляльками, чи може навпаки?









Лялькар намагається поділитися своїми успіхами та знаннями з учнем, який захоплюється вміннями майстра, але ще не зовсім готовий відмовитися від глибоких почуттів та нерідко перечить вчителеві. Проте успішний та повністю щасливий на перший погляд Лялькар, таки страждає - від Самоти та нещасливого кохання.













Відомі обличчя, нечувані танцювальні трюки та багато-багато костюмів: "Лялькар" закрадається в душу та знаходить там свій відголосок. У вирі шалених емоцій та подій, крізь всю виставу йде основний меседж - "Зміни себе і зміниться світ".











Вистава про людські почуття та долі викликала справжнє захоплення - Львів щиро аплодував стоячи. Наостанок рівняни подарували вдячному залу композицію "Крила".



Нагадаємо, творчий експериментальний проект «Лялькар» – це поєднання нової хореографічної програми народного ансамблю сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» (керівник – заслужений працівник культури України Олена Присяжненко) та авторської поезії (автор - керівник народного ансамблю сучасного танцю «Едельвейс» та театру читця «Едельвейс», лауреат Премії КабМіну Валерія Супонькіна-Лагнюк).










На правах реклами