Ми у Facebook
22.12.2017, 12:42

Школа, як веселка: на Рівненщині міністр відкривав оновлений заклад

Школу за стандартами Нового освітнього простору відкрили у селі Пісків Костопільського району, що на Рівненщині
В урочистостях взяли участь Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, його заступник Лев Парцхаладзе та голова ОДА Олексій Муляренко.



Пісківська сільська школа була визнана аварійною, тому виникла необхідність у новій. У 2016 році на будівництво виділили більше 16 мільйонів гривень. Цьогоріч роботи продовжились, на що спрямували 23 мільйони: 90% профінансував Державний фонд регіонального розвитку, 10% - місцевий бюджет.



На Рівненщині відкрили школу, яку будували більше 30 років (ФОТО)

У сучасному закладі навчатиметься 226 учнів з семи населених пунктів. Приміщення оформлено відповідно до вимог Нового освітнього простору. Тут немає бар’єрів у доступі до навчання, заклад збудований за європейськими нормами, створено яскравий і креативний дизайн, враховані сучасні енергозберігаючі технології.



Школа має бібліотеку, перехідну галерею, актовий і спортивний зал, їдальню та ігрову кімнату для найменших. Приміщення для початкової школи відокремлене та має окремий вхід. Біля закладу також облаштують стадіон та спортмайданчик.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ