Ми у Facebook
23.12.2017, 14:41

Як у Рівному знайти потрібну людину

Іноді вкрай потрібно дізнатися місце проживання когось із рівнян — давнішнього знайомого, наприклад, який давно переїхав. Кореспондент ОГО спробував дізнатися, як розшукати людину у місті Рівному.
Для того, щоб розшукати потрібну людину у місті в радянські часи, необхідно було звернутися у довідкове бюро. А куди звертатися зараз?

Як рівнянам зателефонувати у дитячі поліклініки (+НОМЕРИ ТЕЛЕФОНІВ)

Як повідомили з Рівненської міськради, таку інформацію не надають — подібної функції у структури міськради немає, до того ж подібна інформація — це персональні дані, які охороняється законом.

Свого часу існувала довідка 109, де, назвавши адресу та ім’я та прізвище людини, можна було дізнатися її номер телефону. Цікаво, чи зворотна послуга існує — за ім’я та прізвищем можна дізнатися адресу?

Як рівнянам отримати відповідь від міської влади

- Не знаю точно, чи можуть повідомити адресу людини, адже це персональні дані людини. До того ж, ця довідка знаходиться не в Рівному, вона — централізована й розміщується в Києві, частина в Хмельницькому. У Рівному довідка давно ліквідована, ще три роки тому. І довідка сьогодні — платна, - директор Рівненської філії ПАТ “Укртелеком” Вадим Мусовський.

Рівненські поліцейські приватним особам теж персональні дані мешканців Рівного не повідомляють, адже це заборонено законом.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами