Ми у Facebook
26.12.2017, 07:25

Рівненська «Регіна» здобула вольову перемогу над срібним призером

Рівненська команда – «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - далеко не втратила надії поборотися за четвертий рядок у таблиці, тож здобуття важливих очок на власному майданчику – завдання для неї першочергове. Навіть якщо в суперниках перебуває срібний призер минулої національної першості – «Білозгар-Медуніверситет».
Тим більше, відзначають у Рівненській обласній федерації волейболу (РОФВ), нині справи в нього складаються не надто вдало. І підопічні Ігора Тартаковського доклали для досягнення успіху максимальних зусиль.

РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ – БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ – 0:3 (26:28, 22:25, 19:25)
«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ»: Завала, Димар, Скорохід, Михальчук, Грицуняк (к), Рудьо; Вікторчук (л), Гонак, Немухова. Тренер – Ігор ТАРТАКОВСЬКИЙ.
«Білозгар-Медуніверситет»: Лозинська, Машковська, Франкевич, Ю.Якушева (к), Житовоз, Расточило; Владова (л), Луніна, Лужецька, В.Якушева. Тренер – Юлія ЯКУШЕВА.
Тривалість матчу: 70 хв. (24+24+22).
Судді: Гулька, Льопа.
Кращі гравці (за версією ФВУ): Скорохід – Ю.Якушева.
22 грудня. Рівне. СК НВК №26. 192 глядача.

РЕГІНА-МЕГУ-ОШВСМ – БІЛОЗГАР-МЕДУНІВЕРСИТЕТ – 3:2 (25:23, 23:25, 15:25, 25:16, 15:13)
«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ»: Завала, Димар, Скорохід, Михальчук, Грицуняк (к), Рудьо; Вікторчук (л), Гонак, Немухова. Тренер – Ігор ТАРТАКОВСЬКИЙ.
«Білозгар-Медуніверситет»: Лозинська, Машковська, Франкевич, Ю.Якушева (к), Житовоз, Расточило; Владова (л), Луніна, Лужецька, В.Якушева, Власова, Коваль. Тренер – Юлія ЯКУШЕВА.
Тривалість матчу: 102 хв. (22+23+21+20+16).
Судді: Льопа, Гулька.
Кращі гравці (за версією ФВУ): Грицуняк – Лозинська.
23 грудня. Рівне. СК НВК №26. 119 глядачів.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська «Регіна» зберегла прописку в Суперлізі ще на один сезон

Рівненська «Регіна» в Запоріжжі з місцевою «Орбітою» поділили очки

Першого разу вони продемонстрували спроможність переважати грізних суперниць, що називається, на характері вже у стартовій партії дводенної дуелі. Тоді вони програвали 10:15, але, завдяки вдалим діям Інни Скорохід, Яни Завали та Олени Грицуняк, зуміли зрівняти рахунок – 24:24. Щоправда, останнє слово тоді залишилося за вінничанками, як, згодом, і в усьому матчі. А ось наступного дня гостям довелося вже непереливки. На майданчику розгорнулося шикарне видовище, так би мовити, на зустрічних курсах, коли суперники постійно обмінювалися вдалими відрізками і почергово виривалися вперед. Помилок у діях обох команд вистачало, проте дівчата компенсували їх настільки вражаючою самовідданістю, що дорікнути їм за щось язик не повертається. З усього видно, не повертався і в обох наставників, тож вони вибрали «метод пряника», постійно підбадьорюючи своїх підопічних. Ну, а граючий тренер «Білозгара» Юлія Якушева робила це ще й власним прикладом. Тому цілком закономірно, що справа докотилася до тай-брейку…

Там запекле протистояння продовжилося очко в очко і, здавалося, розтягнеться на тривалий час. Однак чи не єдиної серйозної помилки вінничанки припустилися якраз в кульмінаційний момент. Тож «Регіна» таки взяла переможне 15-те очко, тим самим подарувавши своїм уболівальникам справжнє свято. Хоча останні, до їх честі, оплесками віддали належне і гравцям-суперницям – ті ж бо дійсно їх заслужили…





На правах реклами