Ми у Facebook
07.01.2018, 08:00

Вітаємо рівнян із Різдвом Христовим 2018!

7 січня відзначається православне Різдво Христове — одне з найбільших свят церковного світу. Воно прославляє небувалу подію для всіх - народження Сина Божого у Богородиці Діви Марії. Вітаємо всіх рівнян з цим величним днем!
Ісус Христос не знав багатства або вельможності у своєму земному житті. Навіть саме народження Спасителя відбулося в печері, після чого немовля поклали до ясел, де знаходився корм для тварин.

Із православним Різдвом Христовим пов'язано багато легенд. Відомо, що першими новонародженому Синові Божому прийшли поклонитися пастухи. Потім волхви принесли йому дари, серед яких були золото, ладан і смирна. Ці мудреці давно чекали народження Царя Світу, і Вифлеємська зірка вказала їм, де саме він з'явиться на світ.

6 січня - Православний Святвечір

Православне Різдво Христове пишно святкують у християнському світі. Цього дня завершується сорокаденний Різдвяний піст. За багатим святковим столом традиційно збирається вся родина. А після православного Різдва Христового починаються 12-денні святки. Вони супроводжуються народними гуляннями на честь народження Сина Божого. У слов'ян здавна в ці дні водили вертеп, співали колядки і бажали всім добра на весь рік.

Різдвяні колядки: заспіваймо разом!

Редакція "ОГО" долучається до усіх щирих вітань, які будуть лунати для вас сьогодні. Нехай родини повняться добром, примножується достаток та радість, хай новонароджений Христос дарує вашим серцям віру у краще та світле майбутнє. Миру, везіння та Божого благословення нам усім!





На правах реклами