Ми у Facebook
13.01.2018, 12:00

Кубок України. 1/8 фіналу. МФК «Кардинал-Рівне» - «Епіцентр К Авангард». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

На протязі 10-14 січня відбулваються перші матчі 1/8 фіналу Кубку України сезону 2017/2018 років. Зокрема МФК «Кардинал-Рівне» вдруге з початку року прийматиме на власному майданчику представника Південної Пальміри - «Епіцентр К Авангард».
Як відзначили в прес-службі Асоціації футзалу України, тільки нещодавно «Кардинал-Рівне» та «Епіцентр К Авангард» грали між собою у рамках Екстра-ліги. І грали, між іншим, також у спорткомплексі ДЮСШ-4. Тоді була зафіксована нічия. Але тепер усе буде інакше, адже це – кубкове протистояння. Тому, обидві команди вже будуть налаштовані по-іншому. І тут будь-яка помилка, не дивлячись на те, що це – лише перший поєдинок 1/8 фіналу, може стати вирішальною. Тому, і рівняни, і одесити, можливо, будуть грати більш обережно. Хоча не виключено, що той же «Кардинал» спробує перед рідними вболівальниками пограти в атакувальний футзал, але є велика ймовірність того, що підопічні Кирила Красія будуть до цього готові. А це означає, що тут може зіграти свою роль фактор несподіванки.

«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса)
13 січня 2018 року. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4 – 13.00.
Арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), Ор. Дуцяк (Дрогобич), П. Кравцов (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Гроховецький (Київ)




МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

Тим часом, у інших матчах були зафіксовані наступні результати.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Енергія» (Львів) – 3:4
Голи: Подлюк (2), Мартинюк (14, 36) – Гасюк (17), Легендзевич (27), Кузь (30), Радевич (39)
Попередження: Хамдамов (6)

Бажання взяти реванш за нещодавню поразку від «Енергії» у рамках чемпіонату Екстра-ліги гнало «Сокіл» вперед вже з перших хвилин. І дуже скоро це бажання втілилося у гол Подлюка. Однак, підопічні Романа Ковальчика розуміли, що одного голу буде замало, тому намагались одразу подвоїти свою перевагу. Щоправда, їм це вдалося лише після екватору першого тайму, коли відзначився Мартинюк. Проте, дуже скоро Гасюк відквитав один гол, і він ніби «розбудив» «Енергію». Особливо це стало помітно у другому таймі, коли «енергетикам» вдалося не тільки зрівняти рахунок, а і вийти вперед. «Соколята» у боргу не залишились, і на 36-й хвилині Мартинюк не тільки оформив дубль, а і відновив рівновагу. Однак, останнє слово залишилось за львів’янами. Незадовго до кінця матчу Радевич вирвав перемогу для «енергетиків», але очевидно, що доля путівки до чвертьфіналу від цієї пари вирішиться вже у другому поєдинку.

«Manzana-2» (Київ) – «АРПИ Запоріжжя» (Запоріжжя) – 3:4
Голи: Мельник (20, 32), Пекній (25) – Будін (2), Ессаргіні (4), Почебут (8), Трубаров (30)
Попередження: Сандецький (20), Негель (38) – Трубаров (26), Огністий (35)

Початок домашнього поєдинку проти «АРПИ Запоріжжя» «Manzana-2» навряд чи може занести собі в актив. Воно і зрозуміло. Після того, як на 8-й хвилині поєдинку рахунок вже став 3:0 на користь гостей, мабуть, ні у кого не було сумнівів, що підопічні Олега Зозулі на класі доведуть гру до переможного кінця, чим значно полегшать собі життя перед матчем відповіддю у Запоріжжі. Однак, іншої думки були господарі майданчику. Гол Віталія Мельника незадовго до перерви подарував надію господарям майданчику, а вже після поновлення гри вони скоротили рахунок до мінімуму. Тим не менш, у середині другого тайму Михайло Трубаров відновив перевагу «АРПИ Запоріжжя» у два м’ячі. Щоправда, трохи згодом Мельник знову зробив рахунок мінімальним. До кінця гри було ще багато часу, але врятувати гру «манзанівці» не змогли.

«Катеринославхліб» (Дніпро) – «Альтернатива» (Київ) – 3:1
Голи: Засенко (7), Прокопенко (16), Хижняк (17 – автогол) – Омельченко (35)
Попередження: Довганенко (33) – Атаманенко (30), Заєць (36), Макєєв (40)

Дніпровський «Катеринославхліб» вже по ходу першого тайму почав підтверджувати свій статус фаворита матчу. Про це свідчить бодай би той факт, що у ворота «Альтернативи» у першій 20-хвилинці влетіли три м’ячі, на які кияни не змогли відповісти. Тому, підопічним Миколи Костенка, якщо вони хотіли зберегти бодай би якісь шанси на продовження боротьби, мали переналаштуватись та більш гідно провести другий тайм. Судячи з того, що гостям вдалося відквитати один гол, то їм більш-менш вдалося налагодити свою гру. Гол на виїзді дає їм невеличку надію на хороший результат за підсумками двох матчів, але «біло-зеленим» тепер треба вдало зіграти у Києві.





На правах реклами