Ми у Facebook
16.01.2018, 10:00

На Рівненщині за вбивство чоловіка молода жінка відсидить 8 років [+Фото]

У травні 2017 року 33-річна жінка всадила співмешканцю ножа у шию.
Жінка проживала в будинку разом зі своїм цивільним чоловіком у селі Дубівка Володимирецького району. Обоє родом із села Сопачів. Їхнє сімейне життя було далеке від зразкового, бо частенько заглядали у чарку. Сьомого травня господиня вирішила навідати свого знайомого у Вараші та на два дні пропала з дому. На пошуки вирушив співмешканець, де у квартирі 51-річного чоловіка і застав свою благовірну.



Усі троє вирішили відзначити зустріч. Після застільного обіду близько 16 години жінка взялася за вечерю, тож почала обирати картоплю. Чоловіки були поруч із нею. Коли ж співмешканець закурив, та зробила зауваження, у результаті чого виникла сварка. Тривала вона недовго, бо жінка, не вагаючись, вдарила співмешканця кухонним ножем у шию.



Спочатку всі перелякалися та хотіли викликати швидку. Однак поранений відмовився та запевнив, що з ним усе гаразд. Сам тим часом пішов до кімнати та приліг на диван. Жінка час від часу навідувалась до нього. Та, коли близько 19 години зайшла вчергове, виявила вже, що чоловік не подає ознак життя, - повідомляли в ГУНП в Рівненській області.







Вину у вчиненому злочині підсудна не визнала. Проте в ході судового
розгляду кримінального провадження на підтвердження вини зловмисниці
прокуратура надала та обґрунтувала переконливі і беззаперечні докази, - повідомили у прокуратурі Рівненської області.

Свято на Рівненщині закінчилось різаниною

Суд визнав жінку винною у вчиненні злочину (ч. 2 ст. 121 КК України, - тяжкі тілесні ушкодення, що спричинили смерть потерпілого) та призначив покарання у виді 8 років позбавлення волі.

На Волині юнак випадково застрелив друга

Набрання вироком законної сили засуджена чекатиме під вартою.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами