Ми у Facebook
04.02.2018, 18:00

Повня, тяганина з карантином і квиток до Києва. Підсумки тижня у Рівному (+ФОТО

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 29 січня - 4 лютого.
Тиждень з 29 січня по 4 лютого видався багатим на події. Хтось нервував через повний місяць і затемнення, якого ще світ не бачив (хоча ні, бачив - 150 років тому), а хтось активно "гуглив" - "коли у Рівному оголосять карантин".

"ОГО" розповість детальніше, до яких подій була прикута увага рівнян протягом тижня, що минає:

Серіали, шоу, телепроекти.
Життя у телевізорі приковує увагу. Нещодавно рівнянка Тетяна Партицька знялась у серіалі про кримінал, де зіграла вбиту горем подружку загиблої.



Світ кіно, атмосфера зйомок, стали для Тетяни джерелом натхнення та пригод. Тож відома у Рівному ведуча урочистих подій змогла спробувати себе у новій цікавій ролі.

Чиновники. Рівне покинула Іванна Смачило, керівник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області. Сьогодні вона очолює регіональне відомство у Львівській області.



Нагадаємо, що Рівненську юстицію Іванна Смачило очолювала з травня 2015 року після перемоги у відкритому конкурсі Міністерства юстиції.

Протягом декількох днів рівнянин обурювались у соцмережах, що "вандали" розтрощили "розумну" зупинку і "руки їм би відірвати".



Проте, як згодом з'ясувалось - ситуація була спричинена неуважністю робітників, які монтували скло.

Карантин тут, карантин там, а у Рівному коли оголосять карантин?

З 2 по 9 лютого школярі Рівненського району не ходитимуть до школи.У зв’язку із збільшенням кількості хворих на грип та ГРВІ місцева влада прийняла рішення про призупинення навчання.

А Віктор Мороз, завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Державної установи "Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" зазначив, що у Рівному поки що немає підстав оголошувати карантин. У місті захворіло на грип та інші ГРВІ 1233 особи. Серед них 902 дитини, тобто 73 відсотки тих, хто захворів — це діти. Варто зазначити, що минулого тижня кількість хворих на грип та ГРВІ становила 999 осіб.

Проте, у понеділок, 5 лютого, о 9.00, відбудеться засідання комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій у міській раді Рівного, і "ОГО" відразу ж сповістить вас, рівняни, - бути чи не бути карантину у рівненських школах.

Вартість квитка до Києва зросла
.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами