Ми у Facebook
06.02.2018, 11:38

Журнал "РІВНЯНИ" відзначить свою першу річницю

У колі друзів, колег та партнерів у Рівному підсумують найбільші досягнення молодого, але вже добре знаного у місті журналу "РІВНЯНИ".

Журнал "РІВНЯНИ" готується до своєї першої річниці. З нагоди першого дня народження - новий випуск журналу, в якому ще більше цікавих історій про життя, роботу, досягнення успішних рівнян. Саме навесні минулого року вийшов перший випуск журналу "РІВНЯНИ", тому цей, п'ятий випуск журналу, стане ювілейним, особливим.

В той час, коли надворі лютує зима, ми вже працюємо над теплими інтер'ю для журналу. За блиском глянцю – щоденна клопітка робота великої команди професіоналів, котрі творять якісний продукт для найвибагливішого читача. У цьому випуску - історії про проекти, які спрямовані на розвиток нашого міста, а також спеціальний весняний проект "Успішні жінки Рівненщини".




Якщо ви маєте цікаві ідеї та бажаєте долучитись до створення яскравого ділового глянцю "РІВНЯНИ" - ПИШІТЬ НАМ і ми розповімо про Вашу ідею на сторінках березневого номеру!

А також вже скоро - чекайте анонсу урочистої презентації видання у колі друзів, колег та партнерів рівненського глянцю "РІВНЯНИ".



Ми запевняємо Вас: "РІВНЯНИ - те, що треба!"

З попередніми номерами журналу Ви можете ознайомитись у архіві випусків.








На правах реклами