ФОТОФАКТ: з чого виготовляють цукерки у Гощі









Без барвників, без консервантів, лише натуральні корисні складники та оригінальні поєднання у цукерках, справляють враження іноземного продукту, але ні, це гощанські солодощі.
ФОТО: Олеся ОЛІЙНИК

виробництво цукерок, Рівненщина, Гоща, Пригощайся, цукерки, споживач
У Рівному триває модернізація вуличного освітлення

У місті продовжують оновлювати систему вуличного освітлення. Вже модернізовано освітлення на 7 центральних та понад 30 другорядних вулицях Рівного.
переглядів: 241
Для мобілізованих ФОПів працюють «гарячі лінії» з податкових питань

Державна податкова служба запровадила спеціальні «гарячі лінії» у кожному регіоні України для надання консультацій мобілізованим самозайнятим особам.
переглядів: 261
Як без шкоди здоров'ю вийти з посту

Поради, що допоможуть свідомо харчуватись і почуватись добре на свята.
переглядів: 290
Як приготувати ідеальну глазур для паски: з маршмелоу, згущенкою або маренгою

Три смачні та незвичайні рецепти глазурі для паски — з маршмелоу, згущеним молоком та на основі швейцарської меренги.
переглядів: 310
Як мінімізувати ризики стейкінгу?

Стейкінг дає змогу власникам певних криптовалют активно брати участь у блокчейн-мережах. Користувачам це вигідно. Насамперед через заробіток винагород і підтримку проєктів, які їм потрібні. Та й загалом стейкінг доступний завдяки відносно простим алгоритмам. Але тут потрібно враховувати можливі ризики та знати, як їх уникнути чи мінімізувати.
переглядів: 270