Ми у Facebook
28.02.2018, 12:51

Як рівненський «Фаворит» зіграв з нетішинською командою

Поєдинок між дружинами "Фаворита" і "Нетішина" очікувався цікавий. І не тільки з огляду на принципові стосунки між суперниками. Родзинки цьому матчу додавало особисте протистояння юних зірочок волинського хокею - Тимофія Басараба та Тараса Міскевича.
Як розповіли у прес-службі ХК «Луцьк», своїх юніорів команди використовували по-різному.

Тимофій Басараб в складі "Фаворита" виходив на майданчик у своїх змінах, грав виключно в межах командної тактики в режимі очікування слушної нагоди для атаки. Отримуючи шайбу від партнерів, чи перехоплюючи її у суперників, Тимофій сміливо і гостро атакував володіння "Нетішина", чотири рази здобув його ворота і віддав один результативний пас.

А от Тарас Міскевич в "Нетішині" виконував функції "вільного художника", перебуваючи на льоду значну частину ігрового часу. Тарас активно йшов вперед, багато кидав по воротах, віддавав зручні передачі партнерам, змушував суперника порушувати правила на собі (був епізод, коли фаворитівці грали втрьох проти квінтету енергетиків), повертався в разі необхідності до власних воріт. Тарас також відзначився чотирма влучними кидками.

Гра загалом пройшла під знаком ігрової переваги дружини з Нетішина. "Відпустивши" опонента від себе ще в першому періоді, нетішинці вперто намагались його наздогнати, двічі перебували вже на відстані витягнутої руки, але знову пропускали після контратак Рівного.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненські хокеїсти стартували з перемоги у відкритому чемпіонаті Волинської області

Хокеїсти з Рівного дебютували у відкритому Чемпіонаті Волинської області

Як і юний Міскевич, чимало ігрового часу трудився на льодовому майданчику багаторічний лідер команди з міста енергетиків Геннадій Вагнер, граючи то на позиції оборонця, то на позиції нападника. Геннадій і Тарас при підтримці партнерів по атаці створили чимало сприятливих і небезпечних нагод для здобуття воріт, але впевнено провів гру в "рамці" Микола Сердюк, ставши одним з творців перемоги "Фаворита" в цій грі.

Натомість, голкіпер "Нетішина" Андрій Артюшкін у гру так і не увійшов - спантеличили Андрія, мабуть, дві швидкі пропущені шайби. Не те, щоб Артюшкін аж так помилявся (хоча помилки й мали місце), просто не виручав. Ключовою ж, ймовірно, стала сьома пропущена ним шайба, коли намагаючись допомогти Геннадію Вагнеру, воротар залишив свої володіння і Олександр Галатюк запустив шайбу у вже порожні ворота. Згодом Галатюк знову збільшив перевагу своєї команди до трьох голів, а під завісу гри Тимофій Басараб та Андрій Аксютов остаточно деморалізували суперника.

24 лютого 2018р. "Фаворит" - "Нетішин" - 10:5 (4:2, 2:2, 4:1)

1:50 - Т. Басараб - 1:0

3:15 - Т.Басараб - 2:0

3:55 - Т.Міскевич - 2:1

6:00 - О.Жишко (М.Плескач) - 3:1

17:45 - Т.Басараб (С.Пилипчук) - 4:1

23:05 - Т.Міскевич - 4:2 (+1)

25:35 - В.Стасюк - 5:2

30:40 - Т.Міскевич - 5:3

45:05 - Т.Міскевич (Г.Вагнер) - 5:4

21:35 - А.Аксютов (О.Галатюк) - 6:4

52:20 - Г.Вагнер (А.Сухоруков) - 6:5

57:40 - О.Галатюк (В.Стасюк) - 7:5

64:15 - О.Галатюк (С.Степанюк) - 8:5

73:00 - Т.Басараб - 9:5

74:50 - А.Аксютов (Т.Басараб) - 10:5

"Фаворит": М.Сердюк; М.Плескач, О.Биков, В.Осіпов, І.Курилов; В.Стасюк, А.Аксютов, О.Галатюк, С.Степанюк, Т.Басараб, Р.Никитюк, В.Єрьомкін, О.Жишко, С.Пилипчук.

"Нетішин": А.Артюшкін; Г.Рябчун, М.Свістак, В.Свістак, О.Веремійчук; Г.Вагнер, А.Сухоруков, Т.Мскевич, А.Шпакович, Д.Васильєв, В.Притула, В.Верхогляд, О.Колпаков.

Кидки - 22:33. Штраф - 12:2.

Арбітр - Д.Цимбал.







На правах реклами