Ми у Facebook
01.03.2018, 13:15

«Верес» несподівано залишив останній уродженець Рівненщини

Як стало відомо журналістам із FootBoom, провідний форвард "Вереса" Михайло Сергійчук став вільним агентом. Дія контракту між рівненським клубом та гравцем, за обопільною згодою сторін, була анульована.
Сергійчук перейшов в "Верес" з донецького "Олімпіка" перед початком сезону, з ініціативи тодішнього тренера рівнян Юрія Вірта. Провів 21 поєдинок, в яких забив шість м'ячів (один - з пенальті). На даний момент Михайло - кращий бомбардир команди. Взимку "Верес" уклав контракт з екс-форвардом "Олександрії" Станіславом Кулішем, який добре зарекомендував себе в поєдинку з "Динамо" (3: 1). В той же час, Сергійчук матч проти киян пропускав через перебір карток.

Михайло Сергійчук залишався єдиним уродженцем Рівненщини у «Вересі». Нагадаємо, він народився 29 липня 1991 року у селі Костянтинівка, Сарненського району. У футбол почав грати в сарненській спортивній школі у Анатолія Івановича Назарчука, потім продовжив навчання в костопільському спортивному ліцеї-інтернаті «Штурм» у тренера Івана Олександровича Ярути. Будучи школярем 11-го класу був заявлений у другу лігу за «Верес», де і дебютував у віці 16 років.

Першу свою гру у Прем'єр-лізі уродженець Сарненщини првів 3 серпня 2014 року – у складі львівських «Карпат» проти донецького «Металурга». Нападник з'явився на полі на 60 хвилині матчу, замінивши Тараса Пучковського. 23 серпня в кубковому матчі проти аматорської «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) (4:0) Сергійчук забив перший гол за «біло-зелених».

1 липня 2016 року нападник офіційно повернувся до рівненського «Вереса». 16 лютого 2017 перейшов до «Олімпіка» (Донецьк). Влітку 2017 року Мизайло Сергійчук знову опинився у рівненському «Вересі», втретє у своїй кар'єрі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

В той же час, в Інформаційній службі НК «Верес» повідомили, що матч рівнян проти "Сталі" у 22-му турі Прем’єр-ліги обслуговуватиме 37-річний Ярослав Козик. Для цього арбітра у нинішньому сезоні це буде восьмий поєдинок в УПЛ. Матчів "Сталі" у поточному чемпіонаті Козик не судив, а от гру рівнян у полі він обслуговував.Та ще й яку - 6:1 проти "Карпат". Червоних карток Ярослав Козик гравцям цього сезону не показував, а от "гірчичників" у семи поєдинках роздав 35.

Арбітр - Ярослав Козик (Мукачево)
Асистенти - Віктор Матяш (Донецьк), Олександр Павлінов (Одеса)
4-й арбітр Сергій Бойко (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу - Олександр Шамич (Київ)

Грою проти "Сталі" "Верес" завершуватиме перший етап чемпіонату. Гра відбудеться у неділю, 4 березня, о 14:00 на столичній "Оболонь-Арені".





На правах реклами