Ми у Facebook
02.03.2018, 11:21

Головний редактор оприлюднив точний портрет ймовірного палія журналістів

Цього чоловіка журналіст підозрює у підпалі офісу видання "Четверта влада" у Рівному.
Головний редактор видання "Четверта влада" Володимир Торбіч опублікував на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував портрет чоловіка, який, на його думку підпалив редакцію видання.



Портрет виконала художниця. До цього Володимир Торбіч публікував фоторобот ймовірного нападника.


Фото зі сторінки Володимира Торбіча<br />
у мережі Фейсбук.
Фото зі сторінки Володимира Торбіча
у мережі Фейсбук.


Нагадаємо, що 22 лютого невідомий не криючись зайшов у редакцію видання й підпалив. Згорів практично увесь перший поверх. Пізніше Володимир Торбіч розповів на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що на місці пожежі були також бутлі з бензином та горючою речовиною. Суміші вистачило б на те, щоб спалити увесь офіс, а не лише перший поверх.

Досудове розслідування доручили здійснювати групі слідчих слідчого міського відділу поліції. Процесуальне керівництво здійснюють працівники Рівненської місцевої прокуратури. Кримінальне провадження відкрите за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України).

"Четверта влада" - видання, яке в основному займається журналістськими розслідуваннями. У тому числі й журналістськими розслідуваннями, які стосуються фактів корупції.

Нагадаємо, що перед цим, підпалили двері помешкання, де живе рідня рівннеського активіста та журналіста Юрія Дюга - журналіста та громадського активіста, виконавчого директора організації, яка займається антикорупційними розслідуваннями "Антикорупційний моніторинг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Горіли за правду: журналістка розповіла подробиці підпалу редакції у Рівному

Оприлюднили фоторобот ймовірного палія редакції рівненських журналістів


Горіли за правду: рівненським журналістам - розслідувачам підпалили офіс (+ФОТО)





На правах реклами