Ми у Facebook
04.03.2018, 18:15

Рівненський "Верес" завершив перший етап УПЛ на п’ятій позиції [+Відео]

Заключний матч першого етапу Української Прем’єр – Ліги рівненський "Верес" грав у Києві, де проводить свої домашні поєдинки кам`янська «Сталь». Мінімальна перемога над останньою командою змагань дозволила рівнянам пробитися до другого етапу з п’ятого місця у турнірній таблиці.
"Сталь" (Кам’янське) - "Верес" (Рівне) - 0:1 (0:1)

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга, 22 тур
4 березня 2018 року, Київ, «Оболонь Арена», 14:00

Арбітр - Ярослав Козик (Мукачево)
Асистенти - Віктор Матяш (Донецьк), Олександр Павлінов (Одеса)
4-й арбітр - Сергій Бойко (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу - Олександр Шамич (Київ)

Гол: Куліш (30)
Попередження: Данієлян (56) – Каленчук (56), Лук’янчук (89)

«Сталь»: Пеньков, Данієлян (Якимів, 58), Ощипко, Грачов, Джонатан, Месхі, Задерака (K), Копитов (Нурієв, 46), Кузик, Мисик, Климчук (Хоцяновський, 81). Запасні: Рябенко, Тіаго, Костенко, Книш. Головний тренер – Ніколай Костов.

«Верес»: Сарнавський, Адамюк, Борзенко, Каменюка, Лук`янчук, Каленчук, Карасюк, Кожанов, Западня (Пепі, 75), Куліш, Степанюк (Жуліо Сезар, 90+1). Запасні: Фастов, Приймак, Морозенко, Мягков, Жуліо Сезар. Головний тренер – Юрій Свірков.

Як відзначили в Інформаційній службі НК «Верес» (Рівне), через перебір карток матч проти «Сталі» у складі «Вереса» змушені були пропустити Олександр Бандура та Сергій Сімінін. Їх замінили Богдан Сарнавський та Павло Лук’янчук. І обидва дебютанта стали співучасниками моменту на 1-й хвилині. Півзахисник «Сталі» Орест Кузик протис на фланзі Лук’янчука, видав суперпас на Дмитра Копитова, але останній у ближньому бою не переграв Сарнавського, голкіпер відбив м’яч ногою. Ще один момент у «Сталі» був на 12-й хвилині, але Джонотан у ворота не влучив.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Хахльов про «Верес»: «Ми перетворили кризу в українському футболі на можливість»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ

«Верес» отямився і поступово перехопив ініціативу. На 18-й та 22-й хвилинах Герман Пеньков двічі рятує команду після ударів Руслана Степанюка та Романа Карасюка.

Не допоміг голкіпер на 30-й хвилині, коли Степанюк вивів один на один Станіслава Куліша, і форвард «Вереса» забив гол у другій поспіль зустрічі.

Після цього міг забити сам Степанюк, отримавши пас з флангу від Дениса Кожанова, але Пеньков не дозволив завдати удару.

Не таким багатим на моменти вийшов другий тайм. «Сталь» намагалася йти вперед, але наражалася на контргру «Вереса». На 72-й хвилині мав подвоювати рахунок Кожанов, отримавши пас від Куліша, та вкотре на висоті був голкіпер господарів.

Воротар був безсилим на 87-й хвилині, коли влучив у ворота Володимир Адамюк, втім, лайнсмен зафіксував офсайд.

Зрештою, рівняни на класі довели матч до перемоги.








На правах реклами