Ми у Facebook
04.03.2018, 18:25

МФК «Кардинал-Рівне» програв останню гру регулярного чемпіонату Екстра-ліги [+Відео]

У матчі проти «Урагану» рівненський клуб знову має підстави нарікати на суддівство: лише попередження замість прямого вилучення для Андрія Сімки та щонайменше тричі проігнорована гра рукою з боку суперників. Втім, навіть незважаючи на це, рівняни мали достатньо шансів, аби переконливо виграти.
«Кардинал-Рівне» - «Ураган» - 1:2 (1:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 18 тур

4 березня 2018 року, Рівне, ДЮСШ №4

Арбітри: Б.Кіндій (Львів), О.Дуцяк (Дрогобич)

Третій арбітр: В.Дзюра (Рівне)

Хронометрист: П.Кравцов (Рівне)

Спостерігач арбітражу: С.Кравцов (Київ)

«Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Піддубний, Басич, Горпинич, Волянюк – Мануйленко, Фаренюк, Власович, Концеба. Запасні: Дурбан, Дармовіс, Чудля.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Ураган»: Іваняк – Кіндратів, Сімка, Зварич, Шотурма – Лисенко, Цілик, Корсун, Микитюк. Запасний: Біров.

Головний тренер: Максим Павленко.

Голи: Волянюк (12) – Басич (21, автогол), Зварич (27)

Попередження: Піддубний (29), Басич (29), Волянюк (40) – Сімка (13), Шотурма (24), Іваняк (29), Микитюк (29), Цілик (40)

Як відзначили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», у плані турнірної ваги результат звітного поєдинку був більш важливим для гостей. Адже лише перемога у Рівному залишала «Урагану» шанси на потрапляння до плей-офф чемпіонату.

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі. Євген Іваняк із верхнього кута воріт витягнув м’яча після удару Михайла Волянюка. Гості відповіли миттєво. І вже Юрій Свинарчук врятував команду після пострілу скандального новачка івано-франківців Андрія Лисенка.

Практично тут же одразу дві нагоди зробити собі подарунок у день народження міг Павло Концеба. Спершу він завдавав прямого удару низом метрів з десяти, а потім завершував комбінацію ударом з гострого кута – обидва рази на висоті був Євген Іваняк.

Голкіпер збірної України знову виручив свою команду, коли ініціативу на себе взяв Сергій Піддубний. Він на швидкості обіграв опонента і прицільно бив по воротах. Іваняк!

Біля протилежних воріт основну загрозу створювали Петро Шотурма та Михайло Зварич. На фоні інших абсолютно інертних івано-франківців ці двоє невтомно шукали спосіб пробити Юрія Свинарчука. Але до перерви той не помилявся.

Першими помилилися гості. Андрій Цілик у простій ситуації не зумів перервати верхову передачу «черпачком» Михайла Волянюка на Сергія Піддубного. Граючий тренер витримав театральну паузу і повз Євгена Іваняка викотив м’яча під удар Михайлу Волянюку – 1:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У МФК «Кардинал-Рівне» з’явися новий титульний спонсор

МФК «Кардинал-Рівне» у гостях обіграв франківський «Ураган»

За мить гості могли відігратися, коли Роман Горпинич, вибиваючи м’яча, влучив в Андрія Сімку. Рикошетом від того «сфера» опинилася у сітці воріт. Втім, у цьому епізоді гравець «Урагана» підіграв собі рукою.

А ще за мить івано-франківці повинні були залишатися у чисельній меншості. Той же Андрій Сімка відверто валив на паркет Михайла Волянюка, коли перед нашим гравцем залишався лише голкіпер суперника. Відвертий фол останньої надії. Навіть більш очевидний, аніж той, за який вилучили Сергія Піддубного у кубковому матчі з «АРПІ»…. І, о диво, Андрій Сімка отримує лише попередження…

Дотиснути «Ураган» до перерви наша команда не зуміла. Хоча, лише Артем Фаренюк міг забивати принаймні двічі. Натомість, одразу після відпочинку «Кардинал» пропустив. Простріл Петра Шотурми зліва завершився авто голом Олександра Басича.

Вже за декілька секунд статус-кво міг відновити Сергій Піддубний. З метра перед порожніми воротами він не зумів як слід пробити по м’ячу…

Вже за нічийного рахунку на табло арбітри не призначили у ворота наших суперників відвертий пенальті. Роман Кіндратів у підкаті рукою відбив м’яча, який летів у бік воріт після удару Максима Мануйленка…

У подальшому гру гостей руками у власному воротарському та за його межами арбітри також ігнорували, імовірно, сподіваючись на невдачу одеського «Епіцентра» у паралельному матчі проти «Титана».

Гості ж, окрилені такою прихильністю, забили вдруге. Артем Фаренюк втратив м’яча на чужій половині поля, Сергій Піддубний програв силову боротьбу за відскок Роману Кіндратіву, а Михайло Зварич опинився фактично віч-на-віч із Юрієм Свинарчуком і пробив повз воротаря – 1:2.

Після цього команди ще декілька разів обмінялися небезпечними випадами. Євген Іваняк – парирував класний удар Олександра Басича в дотик. Згодом Михайло Зварич з лінії воріт вибив м’яча після пострілу Валерія Власовича. А гості, опинившись втрьох проти Юрія Свинарчука, не зуміли довести атаку до вирішального удару.

В підсумку гості відстояли потрібний їм результат. Тепер у плей-офф «Кардинал-Рівне» зіграє з «Титаном», а «Ураган» - із «ХІТом».







На правах реклами