Ми у Facebook
08.03.2018, 14:44

У Рівному відкрили бібліотеку для військових

В управлінні оперативного командування «Захід» створили бібліотеку для узагальнення та впровадження у військах досвіду ведення бойових дій.
У бібліотеці зібрали понад 2000 фотографій, брошур, методичних посібників, настанов та відеофайлів для вивчення і впровадження у військах передового досвіду ведення бойових дій. Для зручності, матеріали поділені на розділи, які включають всі роди військ Сухопутних військ Збройних Сил України. Окреме питання - морально-психологічне забезпечення та фактори, які впливають на ефективне виконання бойових завдань.

Військові навчання на Рівненщині: знімати не можна!



Як зазначив офіцер групи узагальнення бойового досвіду підполковник Ярослав Назарко, вивчення досвіду ведення бойових дій з метою досягнення найкращих результатів своїх військ справа не нова. Цей напрямок роботи розпочали ще до початку збройної агресії на сході України.

Військові ОК «Захід» посилюють оборону займаних позицій





— Питання збору, узагальнення та впровадження бойового досвіду у військах є одним із пріоритетних завдань всіх органів військового управління. Інформація, третина якої доступна в друкованому вигляді, є більш наглядною та зручнішою для опрацювання офіцерами управління оперативного командування «Захід». Окрім доведення досвіду бойових дій до військових частин та установ вони, як безпосередні учасники АТО, щодня підвищують свій професійний рівень, — підкреслив офіцер.





Про це повідомили прес-офіцер Міністерства оборони України
в Рівненській області підполковник Віктор Шубец.





На правах реклами