Ми у Facebook
12.03.2018, 16:29

У Рівному патрульні знову наздоганяли водія-порушника

Водій спочатку грубо порушив правила дорожнього руху, а потім не зупинився на вимогу правоохоронців.
Вчора, 11 березня, близько 22:00, інспектори отримали орієнтування в радіоефірі про те, що автомобіль марки BMW грубо порушив правила на автодорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, рухаючись по зустрічній смузі в напрямку Рівного та на законну вимогу поліцейських зупинитись не зреагував.

Покатав дівчину: у Рівному п'яний водій розтрощив автівку патрульних (+ФОТО)

Патрульні розпочали переслідування. Водій, рухаючись вулицею Соборною в центрі міста повернув на вулицю Міцкевича, далі на вул. Гагаріна і Уласа Самчука. При повороті ліворуч на вулицю Академіка Грушевського, неодноразово грубо порушував правила дорожнього руху - виїжджав на зустрічну смугу для руху. На перехресті вулиць Гагаріна, Костромська, Льонокомбінатівська авто заблокували та зупинили.

У Рівному порушник "пішов на таран" патрульної машини. Правоохоронці травмовані (+ФОТО)

Водій спершу категорично відмовлявся виходити з автомобіля, але після кількох попереджень, водій таки відчинив двері автомобіля. До водія застосували фізичну силу та спецзасіб "кайданки". В автомобілі 21-однорічного мешканця смт Клесів при поверхневій перевірці знайшли бурштин вагою орієнтовно 1500-2000г, та пристрій, ззовні схожий на пристрій для вживання наркотичних речовин.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нічні перегони у Рівному (+ВІДЕО)

На порушника склали кілька протоколів.

Нагадаємо, що 10 березня під час переслідування порушника постраждало двоє рівненських патрульних - водій протаранив автомобіль правоохоронців, який загороджував йому дорогу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ