Ми у Facebook
18.03.2018, 17:33

Молодь на Рівненщині дізнається європейські секрети побудови кар'єри

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», який пройде 20 березня 2018 р., з 11.00 по 17.00 у Національному університеті “Острозька академія” (ауд. 15, центральний хол), м. Острог, вул. Семінарська, 2.
На «Дні кар’єри ЄС» компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях. У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів.

Євросоюз купує товари з Рівненщини

Усі учасники зможуть безкоштовно долучитися до заходів для розвитку навиків, важливих для професіонального зростання:

• Панельна дискусія «Чи чекають українців європейські роботодавці?» (12.00, Центральний корпус НаУОА, вчена рада)

• Тренінг 1. «Як правильно написати мотиваційний лист до європейських роботодавців». Тренер: Кирил Безкоровайний (м. Київ), офіційний делегат від молоді в ООН, головний редактор науково-популярного журналу “Куншт” (14.00, Центральний корпус НаУОА, ауд. 2)

• Тренінг 2. «Євроінтеграція маленького міста: приклад Острога». Тренер: Олеся Гощук, керівник центру туристичної інформації м. Острог (14.00, Центральний корпус НаУОА, ауд. 6)

• Тренінг 3. «Як успішно подати заявку на програми Erasmus +» Тренер: Тетяна Сушицька, фахівець з координування роботи з іноземними студентами, випускниця програми Erasmus+ (14.00, Центральний корпус НаУОА, ауд. 7)
Також учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

Україні хочуть дати мільярд євро фінансової допомоги

Реєстрація для молоді https://docs.google.com/document/d/1JqeSB5TtYqHOoOwpASbQ2nUcnMwfY4is9l_0DNnANuI/edit.

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в м. Острог за телефоном 097 905 35 06 або пишіть на e-mail maksym.karpovets@oa.edu.ua
«День кар’єри ЄС» у м. Острог є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Острог, в рамках проекту “Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні”, який є ініціативою, що фінансується

Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”. Більше про проект на сайті http://euroquiz.org.ua





На правах реклами