Ми у Facebook
29.03.2018, 17:23

Після трагедії в Кемерово перевірятимуть торгові центри на Рівненщині

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив провести перевірки торговельних центрів в Україні. Причина такого доручення - трагічна пожежа в російському місті Кемерово.
“Cьогодні я доручаю ДСНС, іншим службам та місцевій владі провести відповідні перевірки з тим, щоб подібні історії не трапились в жодному українському місті. Торговельні центри, школи і дитячі садки мають бути безпечними”, - повідомив Володимир Гройсман на засіданні Укряду вчора, 28 березня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС України.

Трагедія у Кемерово: велика кількість зниклих - діти


Як повідомили з головного управління ДСНС у Рівненській області, рятувальники готові до виконання доручення Володимира Гройсмана:




«Після того, як нам надішлють найближчим часом офіційний документ, що регламентуватиме позапланові перевірки торгівельно-розважальних закладів, робота одразу буде розпочата», - зазначає аступник начальника Головного управління ДСНС України у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Олег Панюк.

Пожежа у торговому центрі в Кемерово. Версії, затримані і реакція влади


Нагадаємо, що 25 березня пожежа виникла у торговому центрі "Зимова вишня" в місті Кемерово (Росія). Загинуло більше півсотні людей, зникло без вісти близько сотні.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ