Ми у Facebook
08.04.2018, 12:01

На Рівненщині у Великдень ледь не втонув 16-річний рибалка [Фото+Відео]

У неділю, 08 квітня о 01:35, до Служби порятунку Рівненщини за номером »101» надійшло повідомлення, що в селі Новомалин Острозького району на приватному ставку під час вилову риби затягнуло мулом місцевого 16-річного жителя.
На допомогу одразу був направлений черговий караул бійців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Острога. Прибувши до місця виклику, рятувальники з’ясували, що приблизно за шістдесят метрів від берега перебував по шию у мулі знесилений рибалка. Через густий шар бруду він взагалі не міг рухатися, а через сильне переохолодження не міг сказати і декількох слів. Ще лічені хвилини і хлопець повністю опинився б під товстим шаром мулу. Бійці ДСНС дісталися до потопельника на рятувальному човні. Далі за допомогою мотузок та підручних рятувальних засобів рибалку витягнули з мулу на човен та доправили до берега, де на нього вже очікувала бригада медиків. Із діагнозом загальне переохолодження організму врятованого було доставлено до місцевої лікарні.



Варто відмітити, що горе рибалці надзвичайно пощастило, адже, як би не віряни, що проходили повз ставок на нічну службу до церкви та не почули крики про допомогу і не сповістили негайно про це рятувальників, зі стовідсотковою упевненістю можна сказати, що рибалка або потонув, або загинув би від переохолодження.



До надання допомоги було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 4 чоловіка особового складу рятувальників.






На правах реклами