Ми у Facebook
13.04.2018, 12:41

Жіноча Суперліга: анонс матчу плей-оф Рівне – ІнтерХім [+Відео]

13 квітня у жіночій Суперлізі відбудеться один поєдинок. У Рівному тамтешній Рівне прийме ІнтерХім. Це буде другий матч півфінальної серії до двох перемог. У першому одеситки поступилися вдома суперницям 60:70.

Що можна зробити за два дні, що розділяють ці поєдинки?

ІнтерХіму – розібратися у причинах поразки, рівненчанкам – забути про успіх в Одесі і виходити на гру зосередженими і сповненими бажання довести невипадковість перемоги 11 квітня. Звісно, тепер перевага – на боці підопічних В’ячеслава Ковалевського. Вони ведуть у серії, над ними не висить дамоклів меч поразки, у березні усі п’ять домашніх матчів виграли і з урахуванням одеської звитяги переможна серія рівненчанок становить вже 6 поєдинків. Протягом цієї серії вони тричі обігрували ІнтерХім! І найголовніше, рівненчанки готуються до матчу у піднесеному настрої, який явно кращий, ніж у їхніх суперниць.

Що ж стосується ІнтерХіма, то ця команда має більший досвід виступів у поєдинках високого ступеня відповідальності. Здається, одеситки викручувалися і не з таких халеп, у тому сенсі, що виходили переможницями. ІнтерХім обіграв Київ-Баскет, він володар Кубка України. У команді є кому взяти гру на себе у критичний момент. Наприклад, Карп, Мусієнко. У команди є характер. Ну а наскільки міцними є нерви у гостей – покаже матч у Рівному. Як кажуть у таких випадках, найде коса на камінь.

Жіноча Суперліга

½ фіналу



Плей-оф, серія до двох перемог

Другий матч

13 квітня, м. Рівне

18:30, Рівне – ІнтерХім

Рахунок у серії 1:0



За матеріалами Федерації Баскетболу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
БК «Рівне» завершив регулярний сезон на третій позиціїї у жіночій Суперлізі

Відомі спортивні клуби Рівного

БК «Рівне» прийме вдома лідера клубного жіночого баскетболу України - ОНЛАЙН [Анонс]





На правах реклами