Ми у Facebook
17.01.2018, 16:40

БК «Рівне» прийме вдома лідера клубного жіночого баскетболу України - ОНЛАЙН [Анонс]

Вже у четвер 18 січня, після новорічних свят до Рівного повертається великий баскетбол. О 19:00 в Спорткомплексі “ДЮСШ-4” відбудеться перший чвертьфінальний матч Кубку України серед жіночих команд. БК “Рівне” прийматиме абсолютного фаворита - столичний “Київ-Баскет”.
Як відзначили у прес-службі БК «Рівне», ще минулого сезону жіночої команди “Київ-Баскет” не існувало, але спорт – це бізнес. Отримавши, на сезон максимальний бюджет, тренер Володимир Холопов зібрав до своїх лав усіх найсильніших баскетболісток країни та впевнено кує одну за одною розгромні перемоги над суперницями. Мало хто сумнівається, що саме “Київ-Баскет” здобуде “Золотий дубль” в цьому сезоні, виграє Чемпіонат жіночої Суперліги та Кубок України. Зокрема, головний тренер “Вінницьких блискавок” Олександр Підлужняк, з якими БК “Рівне” зустрічалися в 1/8 фіналу, в післяматчевому інтерв’ю сказав, що коли дізнався, що у чвертьфіналі на них чекає “Київ-Баскет”, то сенс витрачати сили на ці змагання у нього зникли. Натомість, у тренера БК “Рівне” В’ячеслава Ковалевського інший підхід до цього. Він також тверезо оцінює ситуацію, але вважає, що ігри з таким суперником підуть нашій молодій новоствореній команді лише на користь в плані отримання досвіду та роботі над помилками.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президентом нового баскетбольного клубу «Рівне» став Сергій Ліщук

Сергій Ліщук пообіцяв відродити у Рівному баскетбольний клуб

БК “Рівне” та “Київ-Баскет” вже двічі зустрічалися у цьому сезоні в Суперлізі. У Рівному господарки поступилися 55:87, а в столиці програли 53:83. Незважаючи на тридцятиочкове відставання в обох матчах – це доволі пристойний результат на сьогоднішній день, порівняно з іншими командами. Зокрема, “Київ-Баскет” в своєму активі має перемоги над “ХАІ” 108:44, над “Вінницькими блискавками” 102:40 тощо.

Загалом же, в чемпіонаті Суперліги “Київ-Баскет” має 16 перемог у 16 матчах. У Кубку України в 1/8 фіналу столичні баскетболістки двічі обіграли “Чайку” з Бердянська 94:62 та 96:57. Рівнянки ж на шляху до чвертьфіналу двічі обіграли “Вінницьких блискавок” 56:47 та 58:49.

Тож, наші дівчата та увесь Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує усіх любителів баскетболу відвідати безперечно цікавий матч. Гарно провести час в компанії однодумців, покричати та повболівати, щоб було не гірше, як в грі хлопців з харківським “Політехніком”. А також побачити, як грає найсильніша команда країни та, звісно ж, підтримати наших дівчат, які віддають усі сили улюбленому виду спорту та грають, в першу чергу, для Вас, для своїх уболівальників.







На правах реклами