Ми у Facebook
16.04.2018, 17:17

Виступ Сергія Бабкіна заборонила обласна рада

Сергій Бабкін

Схоже, що відомий співак разом із своєю дружиною не зможе виступити в Луцьку.
Як повідомляє «Волинь24», виставу за участю артиста Сергія Бабкіна та його дружини Сніжаниу луцькому драмтеатрі заборонила обласна рада.

Про це розповів директор театру Анатолій Глива. У луцькому драмтеатрі 29 травня планувався показ вистави «Dracula», головні ролі в якій грають Сергій та Сніжана Бабкіни. Організатор заходу Андрій Мацкевич розповів, що близько двох тижнів тому звернувся до обласного драмтеатру з повідомленням про виставу. І в п’ятницю, 13 квітня, працівники театру усно повідомили йому про відмову.

Пенсіонерка випадково викинула у смітник тисячі доларів

В свою чергу в коментарі виданні «ВолиньUА» перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик заявив - він ніколи не підпише погодження на виступи будь-кого, хто виступав і виступає в Росії та Криму й перебуває по різні сторони барикад із українськими воїнами.

Проблеми із виступами Сергія Бабкіна виникали і раніше. За повідомленням Depo.ua, у 2017 році, Львові активісти зірвали виступ артиста. Перед цим вони попросили Бабкіна визнати Росію агресором, тоді б концерт відбувся. Та музикант не зміг цього промовити. Пізніше, як повідомляє це видання, Сергій Бабкін пояснив, чому виступає в Росії:

Сергій Бабкін виступив у Рівному босим [+Фото]

"Гастролі в Росії: по-перше, я вважаю, що 10 тисяч чоловік, які хором співають пісні українською мовою в самому центрі Москви – це перемога України", – підкреслив він. Бабкін додав, що він не виступає в Росії для політиків і еліти, виключно – для людей, які ще й після концертів "просять вибачення за дії своєї влади", - йдеться у повідомленні Depo.ua.

За кілька днів, 12 жовтня 2017 року, Сергій Бабкін визнав владу РФ агресором. Це сталося перед виступом у Дніпрі.

Нещодавно, 14 квітня, в програмі "Рандеву" на 5 каналі Сергій Бабкін підкреслив, він не раз переконувався, що прості росіяни підтримують українців.

Артист також прокоментував, як він ставиться до того, що в Україні забороняють виступи деяких артистів:

- Гнобити артиста або художника, якщо це роблять, допустимо, якісь серйозні мужчини, то це взагалі не серйозно. Це дуже легка, навіть не здобич. Це просто на відстані витягнутої руки. Це для лінивих, - сказав Сергій Бабкін.





На правах реклами