Ми у Facebook
20.04.2018, 12:10

“Музика - мої ліки”, - учасник проекту "Голосу країни" Дмитро Самко

Дмитро Самко з Дубровицького району, села Бережниця, що на Рівненщині, став учасником проекту “Голос країни 8” на телеканалі "1+1". До талановитого земляка повернулись чотири крісла тренерів.
Він обрав тренером Сергія Бабкіна. Пізніше “нокаутував” суперника та пройшов у прямі ефіри, а тепер монтувальник сцени Дмитро - у півфіналі грандіозного пісенного шоу.

Звідки у вас захоплення музикою? Відомо, що у вас є власний гурт. Розкажіть про це.

Музикою я захоплююсь ще з дитинства. Напевне це передалося мені від мами. Поступово я закохувався у музику: насолоджувався хітами "Океан Ельзи", далі захопився американським роком. Тим самим музика зі мною все моє життя, а у 2013 - з одногрупниками створили власний гурт, який назвали “Ауд. 238”. Наш гурт названо на честь аудиторії, в якій ми навчались. На 5 курсі ми пообіцяли один одному, що зустрінемось і запишемо пісню.



Як виникла ідея взяти участь у пісенному проекті "Голос країни"? Чому обрали саме цей телевізійний проект?

Побоювався, бо профільної музичної освіти я не маю. Проте, вчасно зрозумів, що треба дивитись страху в очі. Обрав шоу "Голос країни", бо з усіх вокальних змагань воно мені найбільше подобається.

Чому обрали команду Сергія Бабкіна? Чи не шкодуєте про це?

Ні секунди, не шкодую і вважаю, що я обрав без перебільшення найкращого тренера. Сергієм Бабкіним я захоплювався ще з студентських років і мріяв побувати на концерті, тепер моя мрія здійснилася. Радий, що я у його команді.

Як змінилося ваше життя після виступів у «Голосі країни»?

Люди приділяють багато уваги. Найголовніше, що змінилось - моє мислення. Я ще більше захотів займатись музикою і переконаний, що музика - мої найкращі ліки.



Які надії покладаєте на проект?

Коли я йшов на проект, то особливих надій не покладав. Спочатку думав, що не пройду “сліпих прослуховувань”, а далі сказав сам собі, що співатиму щоразу, якв останнє. Найголовніша моя мета — бути почутим, як музикант.

Як ставляться до участі в проекті ваші рідні та односельці?

Однозначно підтримують. Коли я бачу, як горять очі у моїх земляків, я розумію, що просто не маю права їх підвести.

Що ви побажали б тим, хто мріє про велику сцену, але не знає, з чого розпочати свій шлях?

Шлях варто розпочати з мрії. Вас завжди буде супроводжувати страх і лінь. Страх — найгірший ворог людини, яка хоче чогось досягти. Треба пробиватись, брати участь у конкурсах і проектах та нічого не боятись. Є багато привітних, простих та відкритих людей і вони допоможуть вам на цьому шляху!

Чи налаштовані ви на перемогу?


Чесно скажу, втома бере своє. Я думаю, що все в руках Господа Бога і просто роблю свою роботу. Перемогти звичайно хотілося б. Я дуже вдячний всім за шалену підтримку.



Зазначимо, що у півфіналі у команді кожного тренера лишилося по 2 учасники. Вже цієї неділі, 22 квітня, у прямому ефірі «Голосу країни» на телеканалі «1+1» кожен з них виконає сольну пісню та заспіває дуетом із наставником. Доля учасників залежатиме від глядацького голосування та оцінки тренера. Кожен наставник матиме 100 відсотків, які він розділить між двома учасниками. Глядацькі смс та дзвінки також переведуться у відсотковий еквівалент та додадуться до тренерських. Чия відсоткова сума виявиться більшою – той і пройде до суперфіналу.

Дивітьcя півфанал «Голосу країни-8» цієї неділі, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1».







На правах реклами