Ми у Facebook
05.05.2018, 08:40

Посівний календар: що можна садити 5-6 травня

Якщо ви тямущий садівник-городник, то користуєтесь місячним календарем. Цими вихідними сприятливо садити коренеплоди, квіти та яровий часник, а в понеділок сіяти зась.
Отож детально перегляньте свої городні справи та скористайтесь порадами рубрики Дача.Сад.Город:

5 травня, 20-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Козерога. Садять картоплю, моркву, петрушку й селеру кореневу, буряк, редьку, інші коренеплоди, цибулю на ріпку, яровий часник, а також багаторічні квіти й декоративні кущі, дерева і чагарники.

Дача.Сад.Город. У які дні травня слід садити овочі

6 травня, 21-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Козерога. Садять картоплю, моркву, буряк, редьку, ріпу, інші коренеплоди, цибулю, часник, бобові та зернові, квіти й дерева.

Несприятливий період триватиме недовго, але всеж:

7 травня, 22-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Водолія. НЕСПРИЯТЛИВИЙ ДЕНЬ для сівби та садіння. Дозволяється прополювання, полив, проріджування сходів, мульчування, обробка від шкідників, розпушування ґрунту.

8 травня, 23-й місячний день, Місяць спадає, у знаку Водолія. НЕСПРИЯТЛИВИЙ ДЕНЬ для сівби та садіння. Дозволяється прополювання, полив, проріджування сходів, мульчування, обробка від шкідників, розпушування ґрунту.

ПОСІВНИЙ КАЛЕНДАР НА ТРАВЕНЬ 2018





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини