Ми у Facebook
19.05.2018, 16:02

Рівнянку забив до смерті

Поліцейські отримали повідомлення, що в одному із рівненських будинків виявили тіло жінки
Відповідно до лікарського свідоцтва попередньою причиною смерті жінки стала важка травма голови, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень сторонньою особою. Остаточну причину смерті встановлюватиме судово-медична експертиза.

Школярка залишила записку і вистрибнула з балкона

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, слідчі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що 40-річна жінка останні кілька днів проживала у квартирі 55-річного рівнянина та разом із знайомими 44-річною рівнянкою та 32-річним жителем Млинівського району вживали алкоголь. Під час чергового такого застілля між 32-річним чоловіком та 40-річною рівнянкою виникла сварка, у ході якої він почав бити руками по голові та ногами по тулубу.

Коли матір поїхала в Рівне, п’яний батько порізав 2-річного сина


32-річного уродженця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, який наразі тимчасового проживає на Млинівщині, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За повідомленням з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ