Ми у Facebook
09.06.2018, 14:25

Куди звернутися по допомогу в Житомирі в різних ситуаціях

Якщо ви збираєтеся відвідати місто Житомир або переїхати туди на постійне проживання, то вам завжди потрібно мати під рукою актуальну інформацію. Саме такі відомості про товари, послуги, розміщення організацій і підприємств надає Житомирська довідкова служба 1552 на сайті та за телефоном 1552.

Як знайти необхідну інформацію на сайті Житомирської довідкової служби 1552?

Пошук компаній, які надають ті чи інші послуги або реалізують певні товари, на сайті займе щонайбільше 5 хвилин. Для цього потрібно ввести назву, яка вас цікавить, у пошуковий рядок — і ця інформація одразу ж з’явиться на дисплеї вашого смартфона, ноутбука, планшета чи компьютера. А номера телефонів служб оперативного реагування та спеціалізованих установ узагалі не треба шукати. Вони знаходяться в окремих розділах, посилання на які є на головній сторінці.

Якщо хочете бути в курсі найвигідніших акцій та пропозицій, слідкуйте за оновленням наших новин.

Коли треба звертатися до колл-центру 1552?

Трапляється безліч випадків, коли дуже швидко потрібна інформація, а ви перебуваєте поза зоною доступа до інтернету, навіть мобільного. Наприклад, заблукали, коли шукали певну вулицю, будинок чи офіс підприємства, підвів навігатор на авто. Або хочете дізнатися про певну фірму чи установу, а часу на пошуки в інтернеті чи друкованих довідниках не маєте. Тож телефонуйте до колл-центру 1552, співробітники якого вам завжди допоможуть практично в будь-якій ситуації.

Як за допомогою Довідкової служби Житомира 1552 стати відомим на всю Україну?

Це можна зробити завдяки розміщенню інформації про діяльність свого підприємства чи організації в базі даних Довідкової служби Житомира 1552. Це дасть можливість публікації контактних даних, графіку роботи та посилання на ваш сайт не тільки в інтернеті на 1552.com.ua, але й у друкованому бізнес-довіднику. Він щорічно оновлюється, виходить раз на рік і кур’єрами доставляється до основних державних установ міста Житомира.

Та якщо потрібно досягти більш високого комерційного ефекту за рахунок охоплення більшої кількості читачів та користувачів інтернету, які належать до вашої цільової аудиторії, розмістіть рекламний баннер на сайті та блок у довіднику.

Упевніться в тому, що ваша компанія непоміченною не залишиться — скористайтеся послугами рекламного відділу: (0412) 445-052, 446-052, 423-463, працівники якого підберуть для вас оптимальний варіант рекламування.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ