Ми у Facebook
17.06.2018, 08:02

Навчальний заклад служби зайнятості взяв участь у міжнародній спеціалізованій виставці

У Рівному відбулася IV Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)».
На базі ТОВ «Рівнетеплоенерго» свої експозиції розгорнули понад 50 фірм-виробників із Рівненської, Київської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської та Волинської областей, що представляють вітчизняну галузь енергоефективності.

На Рівненщині планують створити 2 тисячі робочих місць


Заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості Тетяна Новорок вбачає участь Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у цій спеціалізованій виставці як презентацію найкоротшого шляху підготовки кваліфікованих робітників до повноцінної і ефективної роботи на підприємствах галузі. У своєму виступі вона зазначила: «Один із найпотужніших навчальних закладів України, що більше 25 років надає освітні послуги дорослому населенню, готовий сьогодні до тісної співпраці із роботодавцями. Саме на їх вимогу, в короткі терміни, без перерви на канікули та враховуючи специфіку і потреби сучасного ринку праці, РЦПТО ДСЗ кує якісні робітничі кадри».

Викладачі та майстри виробничого навчання РЦПТО ДСЗ представили на заході професії коваля ручного кування, верстатника деревообробних верстатів, столяра будівельного, токаря, слюсаря з ремонту автомобілів, робітника фермерського господарства, оператора котельні, фрезерувальника, електрозварника ручного зварювання, водіїв автотраспортних засобів, трактористів та професії ІТ-галузі. Відвідувачі могли спостерігати за роботою 3D принтера, сісти за кермо симулятора водіння, ознайомитися із сучасним обладнанням та інструментами. Унікальне наметове містечко прикрасили колоритні виставки кваліфікаційних робіт майбутніх кравців, вишивальників, ковалів, виробників художніх виробів з лози.

Більше 10 тисяч мешканців Рівненщини знайшли нове місце роботи

Приємно, що співпрацею із Рівненським обласним центром зайнятості з питань підготовки робітничих кадрів зацікавилися як учасники виставки, так і представники обласних територіальних громад, а також керівництво області.

Активна позиція, командна робота та професійний запал представників РЦПТО ДСЗ, зокрема, Олександрійського, Гощанського навчальних відділень та навчального відділення м. Рівного, дозволили гідно представити навчальний заклад на масштабному форумі та налагодити нові перспективні комунікації. Виставка триває. Приєднуйтеся до цікавих зустрічей та обирайте конструктивні рішення!

Про це повідомили з сектору інформаційної роботи Рівненського обласного центру зайнятості.






На правах реклами