Ми у Facebook
24.06.2018, 17:09

У Рівному активісти наглядають за річкою Устя

Долучитися може кожен охочий.
Вже не один рік ріка Устя викликає занепокоєння, адже там періодично гине риба. До нагляду за рікою долучилися волонтери.

У Рівному знайшли мертву рибу (+ФОТО)

Активісти рівненської ГО "Екоклуб" домоглися перевірки колодязів мережі зливної каналізації:

"У складі комісії по розгляду нашої петиції щодо незаконних скидів оглянули 12 колодязів мережі зливової каналізації на ділянці від мосту по вулиці Сагайдачного до привокзальної площі.

Хто відповість за мор риби в Усті у Рівному?

Цього разу візуально незаконних підключень та протікання води не виявили.

Раніше Водоканал проводив лабораторні аналізи води в цьому районі, що показали незначний вміст азоту амонію в зливових водах - 11 мг/л. Для порівняння, в каналізаційних скидах - 30 мг/л і більше", - йдеться у повідомленні "Екоклубу" в мережі Фейсбук.


Активсіти також закликають долучитися до відновлення рівненської ріки.

Аби приєднатися потрібно:

Написати свої контакти на адресу office@ecoclubrivne.org і вас додадуть у список прихильників кампанії та інформуватимуть про її перебіг - надсилатимуть новини, анонси заходів, результати зустрічей робочої групи;

Надсилати координати відомих вам скидів нечистот до Усті чи Басівкутського водосховища. Їх перевірять, нанесуть на карту скидів та будуть вимагати ліквідації.

Відвідати тематичні акції "Екоклубу" (еко-забіг 24 червня, вулична акція на Лебединці 28 червня);

Допомогти фінансово - діяльність по відновленню Усті - волонтерська ініціатива "Екоклубу". А тому потрібні кошти на друк листівки, плакатів, лабораторні дослідження води, проведення заходів. Як переказати кошти можна побачити за посиланням: http://ecoclubrivne.org/, розділ "Благодійний внесок".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ