Ми у Facebook
10.08.2018, 18:31

Прокурор поїхав до ув'язнених

Фото з Інтернету.

Прокурор Рівненської області проінспектував діяльність ізолятора тимчасового тримання та провів особистий прийом осіб, які в ньому утримуються.
Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський сьогодні, 10.08.2018, здійснив робочий візит до ізолятора тимчасового тримання № 3 Головного управління Національної поліції в Рівненській області, що у м. Костопіль, з метою перевірки стану дотримання конституційних прав та умов перебування осіб, які в ньому утримуються.

Керівник регіональної прокуратури здійснив обхід території установи та її приміщень – чергової частини, харчоблоку, кімнати слідчих та інших приміщень ІТТ.

Після завершення обходу було проведено особистий прийом осіб, які тримаються в установі згідно із рішеннями суду, в т.ч. підданих адміністративному арешту.

Богдан Подубинський під час спілкування із ув’язненими цікавився підставами їх утримання, умовами перебування в даній установі, організацією матеріально-побутового, медичного забезпечення, харчування тощо. Скарги на умови тримання в установі, дії адміністрації не надійшли.

За результатами візиту прокурор області зобов’язав керівництво установи вжити невідкладних заходів до забезпечення належних умов тримання ув’язнених.

Прес-служба прокуратури Рівненської області








На правах реклами