Ми у Facebook
11.08.2018, 18:30

У Рівному перед “Авангардом” пройде фестиваль-ярмарок “Бульба-фест” [+Фото]

Нові дати та нова локація! Цьогоріч Третій Всеукраїнський фестиваль – ярмарок “Бульба-фест” відбудеться на свято Яблучного Спаса 18-19 серпня перед стадіоном “Авангард”.
Фестиваль пройде в рамках реалізації проекту “Громадський бюджет Рівного”. Також нове місце проведення, дасть можливість завітати на свято всім бажаючим, оскільки фестиваль проходитиме фактично у центрі Рівного. Хедлайнери фестивалю, улюблений український гурт – “Без обмежень”.



Як і кожного року на захід з’їдуться сотні товаровиробників з усієї України аби презентувати свої товари, приєднаються традиційно і місцеві майстри. Окрім цього на фестивалі будуть працювати безліч безкоштовних розваг, серед яких: батути, гірки, аніматори, аквагримісти, будуть проходити різноманітні майстер-класи, дегустації та розіграші подарунків

Також на всіх присутніх чекатиме насичена дводенна концертна програма, яка завершуватиметься о 21 годині. Цьогоріч вхід вільний не тільки для гостей свята, а й для учасників за попередньою реєстрацією. Довідки за тел: 068 75 86 229. Тому не пропустіть два фестивальні дні у Рівному!



За матеріалами сайту "Бульба-Фест"

А ось як проходив "Бульба-фест" два роки тому:







фото: Тетяна Солнцева
фото: Тетяна Солнцева


фото: Тетяна Солнцева
фото: Тетяна Солнцева


фото: Тетяна Солнцева
фото: Тетяна Солнцева













На правах реклами