Ми у Facebook
12.08.2018, 11:02

Рівне: не дозволили дрифтерам кататися, позбивали патрульних й порозбивали авто

фото Дмитра Леонтіюка у Фб

Через забави любителів гонок є постраждалі.
Як повідомив журналіст Дмитро Леонтіюк у мережі Фейсбук, сьогодні, 12 серпня, вночі на територію одного із рівненських торгових центрів приїхали дрифтери, які хотіли поганяти на території ТЦ.



Адміністрація та місцеві мешканці їм завадили й коли аргументи у суперечці з адміністрацією, рівнянами та правоохоронцями вичерпалися, один із приїждих, переїхавши бардюри, виїхав на парковку, й як зазначає Дмитро Леонтіюк, "почав крутити вісімки". Коли його спробували зупинити, "посадив" на капот поліцейського й протаранив авто правоохоронців, а потім намагався втекти. Йому це не вдалося.

фото Дмитра Леонтіюка у Фб
фото Дмитра Леонтіюка у Фб


"Затримали. На парковку забігла чисельна неідентифікована поки ватага в балаклавах і покоцали два чи три авто (особисто бачив два)
Поліції побільшало, почались слідчі дії...", - написав Дмитро Леонтіюк.

Травми отримали щонаймнеше троє поліцейських, пошкоджені 2 поліцейські авто і 3-4 авто дрифтерів.

Довідка: Дрифт (транслітерація англ. Drift = «дрифт») — техніка проходження поворотів і вид автоспорту, що характеризуються проходженням поворотів з навмисним зривом провідної осі і прохід у керованому заносі на максимально можливій для утримання на трасі кута швидкості, що вимагають від автомобіля наявності задньої ведучо-ковзної осі (можна також виконувати на повному приводі). У більшості випадків використання такого заносу є не найшвидшим способом проходження поворотів, але досить ефектним і видовищним, завдяки чому змагання з цього виду автоспорту приваблюють багато глядачів. Змагання повинні проводитися на асфальті або на льоду. В українській мові також використовується термін «керований занос» і зустрічається слово «дрифтинг». (Вікіпедія, uk.wikipedia.org)





На правах реклами