Ми у Facebook
21.08.2018, 11:09

"Повстанські ночі" : Молодь України збереться на Рівненщині

Фото з Інтернету

Молодь з 15-ти областей України збереться на Рівненщині.
22-26 серпня на Рівненщині вперше відбудеться молодіжний історично-пошуковий табір «Повстанські ночі», який збере учасників з 15 областей України.

Протягом п’яти днів учасники табору знайомитимуться із історією повстанського руху Рівненщини, (зокрема діяльністю УПА «Поліська Січ»), здійснюватимуть дослідницькі експедиції по місцях «упівської слави», займатимуться пошуковою роботою, відновлюватимуть місця поховань, сплавлятимуться ріками та займатимуться скелелазінням.



"Наш проект покликаний зацікавити молодь глибше пізнати історію визвольних змагань українського народу в часи Другої Світової війни, зокрема історію боротьби за незалежність УПА та УПА "Поліська січ" на теренах Рівненщини. – зазначає керівник молодіжного історично-пошуковий табору «Повстанські ночі» Юрій Ткачук.

Особливістю молодіжного табору є те, що програма складена таким чином, що учасники не лише займатимуться пошуковою роботою, але й більше дізнаються про національно-визвольні змагання та за результатом роботи створять інтерактивну карту цих місць.

Організатором молодіжного табору є Громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА та агенції активного відпочинку «Світовир».





На правах реклами