Ми у Facebook
01.09.2018, 14:09

У ДТП у Рівненському районі один чоловік загинув та троє отримали тілесні ушкодження

За добу у Рівненському районі сталося три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.
Близько 20 години у селі Бронники на автодорозі «Устилуг—Луцьк—Рівне» 52-річний керманич автомобіля «RENAULT Magnum» рухався зі сторони Рівного у напрямку Луцька. Під час руху у вантажівки пошкодилося колесо, водій втратив керування над транспортним засобом, виїхав за межі проїзної частини та врізався у придорожнє дерево. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя мешканцю Костополя не вдалося.

На автодорозі «Київ—Чоп» близько 22 години поблизу села Біла Криниця невідомий водій автомобіля «Peugeot 405», рухаючись зі сторони столиці у напрямку Рівного, здійснив наїзд на 27-річного пішохода, який перетинав проїзну частину на нерегульованому пішохідному переході. Мешканця села Городище каретою швидкої доставили у медзаклад, ступінь тяжкості тілесних ушкоджень встановлюють медики. Поліцейські розшукують винуватця ДТП.

У селі Карпилівка на автодорозі «Устилуг—Луцьк—Рівне» близько 8 години 69-річний вінничанин, керуючи автомобілем «BMW», не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху та в’їхав у кільце кругового руху. У результаті зіткнення водія госпіталізували з переломами ребер та забоями. Тілесні ушкодження у виді забою хребта отримав і 35-річний пасажир.

За усіма фактами проводяться досудові розслідування.





На правах реклами