Ми у Facebook
05.09.2018, 14:32

Чому у Рівному горіло авто: поліцейські встановлюють причину

Нагадаємо, близько першої години ночі другого вересня на вулиці Чорновола у Рівному горів автомобіль «Mercedes-Benz S350».
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль належить 30-річному рівнянину, депутату міської ради та був припаркований біля його будинку.

Рятувальники ліквідували пожежу та запобігли вибуху в автомобілі, перекривши газовий балон, та знявши клеми з акумулятора. У результаті загоряння вогнем пошкоджено моторний відсік, лобове скло та передню панель автомобіля.

Відповідно до акта про пожежу, наданого територіальним органом ДСНС, причина пожежі встановлюється. Місце виникнення пожежі — відсік двигуна.



У кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії та призначено експертизи, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

За фактом умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування поліцейські встановлюють причину загоряння.- повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ