Ми у Facebook
25.10.2018, 14:40

У Рівному водій зламав руку патрульному

Вчора, близько 19 години, екіпаж патрульної поліції при патрулюванні на перехресті вулиць Романа Шухевича та Богоявленської помітили транспортний засіб SCANIA з напівпричепом SCHMITZ, який перетнув перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофору.
Під час спілкування керманич відмовився надати поліцейським документи для перевірки, та різко зачиняючи дверцята автомобіля притиснув руку інспектора, котрий знаходився у форменому одязі, під час виконання службових обов’язків, з табельною вогнепальною зброєю.

На Рівненщині судитимуть чоловіка, що крав ювелірні прикраси [+Фото]

Патрульного каретою швидкої медичної допомоги було доставлено в приймальне відділення Рівненської ЦМЛ з діагнозом: перелом правої кисті руки.

Водія супроводжено в Рівненський ВП. По факту відкрите провадження за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків - карається обмеженням волі на строк до п'яти років) Кримінального кодексу України.





На правах реклами