“Підстави для підняття плати за проїзд у Рівному вже давно є”, - президент “Союзу перевізників України”
Чи правда, що знову подорожчає проїзд у Рівному?
Проте є економічні предумови для подорожчання проїзду:
“Можливе подорожчання плати за проїзд. Всі підстави для цього вже давно є. Дорожчає паливо і може дорожчати плата за проїзд. Паливно — мастильні матеріали — це головна доля у витратах на перевезенння”, - Валентин Демчук — президент громадської організації “Союз перевізників України”.
Ціни - вгору: проїзд на Рівненщині став дорожчим
Нагадаємо, що з квітня цього року в Рівному подорожчав проїзд у громадському транспорті. Квиток у тролейбусі подорожчав на 1 гривню і тепер коштує 3 гривні. А проїзд у міській “маршрутці” обходиться у 5 гривень замість 4.

перевізники, подорожчання проїзду, подорожчанння плати за проїзд, споживач
Допомога внутрішньо переміщеним особам: куди звертатися по підтримку психічного здоров’я

Вимушене переміщення, розлука з рідними, втрати, нестабільність, щоденний стрес та відчуття небезпеки – усе це глибоко впливає на емоційний стан. Для багатьох внутрішньо переміщених осіб такі обставини стають причиною погіршення психічного здоров’я.
переглядів: 93
Догляд за молодими огірками: як поливати та чим підживити після сходів

Огірки — популярна овочева культура, яка потребує уважного догляду вже з перших днів після появи сходів. Правильне підживлення й догляд у цей період формують міцну основу для подальшого розвитку рослини, здорового цвітіння та високого врожаю.
переглядів: 140
Держава виплачує допомогу замість пенсії: що робити, якщо вам 65 і не вистачає стажу

Для оформлення допомоги необхідно звернутися до органу соціального захисту за місцем свого перебування.
переглядів: 638
Місяць спадає: що можна садити на городі 19-25 травня

Друга половина травня буде насичена городніми роботами. Місяць спадає, синоптики прогнозують потепління, а отже буде сходити городина, а що не пережило заморозки - пересієм.
переглядів: 249
Як приготувати ідеальне ризотто: ключові поради для ідеальної текстури

Ризотто — страва, яка на перший погляд здається простою, але насправді потребує точності та уважності. Один необережний крок — і замість ніжної кремової текстури ви отримаєте розварену кашу або пересушений рис. Втім, є простий спосіб, що допоможе уникнути помилки та досягти бажаного результату.
переглядів: 262