Ми у Facebook
29.10.2018, 17:21

"Я думаю, що на цьому етапі один політик в сім'ї у нас вже є" (+ВІДЕО)

Володимир Кличко, фото prm.ua.

Володимир Кличко прокоментував можливість свого приходу в політику.
Дворазовий чемпіон світу з боксу Володимир Кличко розповів, що на сьогоднішньому етапі залишається в спорті.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Прямому".

- Чи популярний зараз бокс серед української молоді. Ви бачите зараз перспективних бійців у нас?

На «Прямому» винесуть вердикт у прямому ефірі

Спорт завжди був популярний в Україні. Я пам'ятаю, коли Україна стала незалежною в 1996 році, поїхала та приймала участь в Олімпійських іграх в Атланті. Україна увійшла в топ-10, десятку кращих країн по своїм медалям: золотим, бронзовим, срібним. Я впевнений, що не тільки в цілому спорт популярний в Україні, звісно бокс популярний в Україні. Тільки останні поєдинки Олександра Усика і його рекорд, який він зробив, і побив всі рекорди, що були зроблені його попередниками. Олександр став найголовнішим чемпіоном, який об'єднав всі титули у своїй ваговій категорії. І, звісно, бокс залишається і буде популярний, завдяки таким спортсменам, як Олександр Усик або Василь Ломаченко.

- Розкажіть, будь ласка, про свої плани на майбутнє, щодо тренерської діяльності і, щодо, звичайно, можливо ваших політичних амбіцій?


Я думаю, що на цьому етапі один політик в сім'ї у нас вже є. Я знаю, що Віталій відноситься до своєї роботи, яка нього є, дуже уважно, тому, я на сьогоднішньому етапі лишаюся в спорті. І я сьогодні презентував новий інтернет портал mixsport.pro. Це портал який об'єднує, централізує спорт не тільки в місті Київ, а й в Україні.



Відео належить телеканалу "Прямий"

«Прямий» канал проінспектує кафе і ресторани швидкого харчування

Багато країн, пішли набагато далі, ніж Україна, все що стосується спорту, дигіталізації спорту - основних компонентів для боротьби з корупцією та бюрократією. І для того, щоб централізувати спорт, щоб батьки або діти, або люди, які хочуть зайнятись будь-яким спортом могли знайти через mixsport все, що їх цікавить.

Кожен тренер, це з однієї сторони, людина, яка хоче користуватись, з іншої сторони тренер, спеціаліст, експерт в спорті, міг поділитись своєю експертизою, своєю тренувальною залою, щоб всі федерації спорту в Україні могли також через шлях дигіталізації поділитись з багатьма тим що в них є. Тренери, які у них є, спортивні зали, які у них є для того, щоб в нас росли нові чемпіони. І не тільки бокс, як вид спорту був популярний, але і інші види спорту були зрозумілі та доступні. І всю інформацію можна було б отримати в одному порталі mixsport.

Що держава має робити для спорту, для молодих спортсменів, і чи робить держава, влада, достатньо для того, щоб Україна була спортивною країною, і наші молоді спортсмени досягали успіху на міжнародних аренах?

Я думаю, що найголовнішим питання є те, що я можу зробити для держави? І от в такому випадку через mixsport для держави ми хочемо зробити дуже багато. Ми хочемо дати можливість побудувати місток між користувачем або можливим майбутнім, новим чемпіоном в будь-якому виді спорту з однієї сторони. З іншої сторони, що ті, хто надає можливість займатись спортом, також мають певний зв'язок з державою. Я кажу про різні спортивні федерації, які у нас є в Україні. Тому цей місток через mixsport допомагає зробити дуже багато, так би мовити синергія. Той хто шукає може знайти те, що він шукає, і той хто хоче поділитись своєю експертизою може поділитись через дигітальний шлях, через mixsport.





На правах реклами