Ми у Facebook
31.10.2018, 14:02

Змінився власник ТОВ «Рівнетеплоенерго» . Що буде далі

Фото: Новости Каменского

На спільній прес-конференції міського голови Рівного Володимира Хомка і нового інвестора ТОВ «Рівнетеплоенерго» Івана Надєїна була оприлюднена стратегія розвитку теплопостачального підприємства у Рівному.
Міський голова Володимир Хомко наголосив, що перед новим інвестором стоїть завдання забезпечити мешканців Рівного якісними житлово-комунальними послугами і стабілізувати тарифи.

«Мешканців міста цікавить, щоб в їх оселях було тепло, і щоб вони платили за це помірні кошти. Новий інвестор взяв на себе відповідні зобов’язання і від імені громади особисто я чітко слідкуватиму за їх виконанням», – повідомив Володимир Хомко.

Де на Рівненщині розпочався опалювальний сезон


За словами Івана Надєїна, нова стратегія розвитку підприємства базуватиметься на професійному досвіді колективу «Рівнетеплоенерго», а також значних інвестиціях (формулі «знання плюс інвестиційний ресурс»). Це дасть змогу модернізувати інфраструктуру і покращить якість послуг.
«Ми визначили два ключових напрямки. Перше – це модернізація газових котелень, в умовах постійного підвищення цін на газ ми не можемо собі дозволити неефективно витрачати дороге блакитне паливо. Другий напрямок – часткове заміщення газу за допомогою відновлюваних джерел енергії і на основі найкращого європейського досвіду. Додатково будуть встановлені 30 котлів на біомасі, відповідно частина котелень стануть комбінованими – 60-70% тепла вироблятиметься за допомогою газу, а 30-40% – за допомогою пелет, брикетів та інших видів біомаси. Але найважливіше – ми побудуємо теплоелектростанцію на біомасі, таким чином, в майбутньому ми зменшимо залежність від цін на газ і стабілізувати тарифи. Загальний об’єм інвестицій складе близько 50 млн євро», – зазначив Іван Надєїн.

Опалювальний сезон у Рівному поки не розпочнеться

Новий власник «Рівнетеплоенерго» наголосив, що на підприємстві працюватиме кістяк команди разом зі Степаном Коропецьким, який добре розуміється на проблемах житлово-комунального господарства і працює в компанії з моменту її створення. Директором підприємства призначено Олександра Корчинського, який багато років успішно керував одним з найбільших енергетичних підприємств України.

За повідомленням прес-служб Рівненської міської ради, Рівнетеплоенерго і Укртепло





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ