Ми у Facebook
03.11.2018, 09:19

Кредити юросіб виставили на продаж

45 пул кредитів юридичних осіб виставили на продаж, який відбудеться 11 грудня у системі ProZorro
Продажі відбудуться аукціон з продажу 45-го пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. F161GL35801. Стартова ціна – 202 млн грн. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

На Рівненщині платники податків сплатили до бюджету понад 2 мільярда гривень

До складу пулу увійшли: зокрема, права вимоги за 131 кредитом та 1 об`єкт нерухомості, що перебувають на балансі 13 банків (АБ «ПОРТО -ФРАНКО», АТ «Дельта Банк», АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», ПУАТ «ФІДОБАНК», ПАТ «Інтеграл-банк», ПАТ «КБ «Інвестбанк», ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», ПАТ «КБ «АКТИВ-БАНК», АТ «РОДОВІД БАНК», ПАТ «АКТАБАНК», ПАТ «Банк Камбіо», АТ«ІМЕКСБАНК»).

Балансова вартість об`єктів нерухомості – 19 млн грн. Загальна заборгованість за договорами склала – 1 005 млн грн. Середній термін прострочки виконання зобов’язань за кредитами – 6 років. 121 кредит у стані судового провадження.

У заставі – товари в обороті, нерухомість, фінансова порука, транспорт, устаткування.

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулу, до цього виставлялися на індивідуальний продаж – від 1 до 27 разів.

Умови участі в аукціоні – тут.

Як відомо, на початку липня 2018 року Фонд гарантування представив політику формування пулів корпоративних кредитів. В основу було покладено так званий календарний підхід, коли до складу пулу у хронологічному порядку проведення аукціонів включаються активи, індивідуальний продаж яких не відбувся. Кожен наступний лот починає формуватися автоматично, щойно попередній досягне встановленої нижньої межі щодо розміру пулу – загальна сума заборгованості за кредитами сягне 1 млрд грн.

Хто надаватиме нотаріальні послуги в сільській місцевості


Календарний підхід до формування пулів покликаний повністю нівелювати «суб’єктивний фактор» і можливість стороннього втручання у цей процес. Нагадаємо, аукціони з продажу пулів стартували 3 вересня.

За повідомленням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, fg.gov.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ