Ми у Facebook
10.11.2018, 10:59

Рівненщина: вистрелив у продавця і втік

У Корці поліцейські затримали підозрюваного в розбійному нападі.
О 16 годині, 9 листопада на вулиці Київська у Корці невідомий чоловік вистрелив у продавчиню магазину, викрав гроші з каси та втік. Очевидці події негайно викликали швидку медичну допомогу та поліцію.

Потерпілу 55-річну жительку Нового Корця, із пораненням вуха доставили до місцевої лікарні. Після надання медичної допомоги її життю нічого не загрожує.

«Поліцейські оперативно встановили прикмети затриманого та затримали його у спальному районі, неподалік скоєння злочину,— зазначив начальник Корецького відділеня поліції Іван Крайняй. — Ним виявився 45-річний раніше судимий житель села Жадковка. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поліцейські вилучили у нього пневматичний пістолет, майже 750 гривень».

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні розбійного нападу із застосування зброї за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами