Ми у Facebook
17.11.2018, 17:19

Cпортсменки з Рівненщини завоювали 16 медалей на міжнародних змаганнях

фото з rv.gov.ua.

Представниці Рівненської області тріумфували у складі української збірної на чемпіонаті Світу.
На міжнародних змаганнях з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору вихованки «Інваспорту» здобули 16 медалей.

Золоті та срібні нагороди вибороли Галина Галінська, Ольга Каплун, Ольга Чайковська, Світлана Коробкова, Ніна Асєєва. Цим самим спортсменки допомогли збірній України стати беззаперечним лідером на міжнародних змаганнях.

Рівняни були найкращими

На фото Світлана Коробкова, фото з rv.gov.ua.<br />
<br />
На фото Світлана Коробкова, фото з rv.gov.ua.



Змагання відбувалися у єгипетському Луксорі.

«Перед змаганнями дуже хвилювалася, але після виконання першої спроби на помості вдалося впоратися з емоціями і успішно пройти змагальний марафон. Дякую своїм тренерам Андрію Олександровичу Демчуку та Вадиму Олександровичу Полюховичу за все!», - ділиться враженнями спортсменка Ніна Асєєва.

В свою чергу Галина Галінська розповідає:

фото з rv.gov.ua.
фото з rv.gov.ua.


«Для мене немає кращої нагороди, ніж миттєвості, коли лунає Гімн нашої країни на честь перемоги українських спортсменів на найпрестижніших змаганнях. А сьогодні в Єгипті був наш день. Дуже радію за всю нашу команду. Вісім українок повернуться додому з золотими медалями чемпіонату світу з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Це неймовірний результат!».

фото з rv.gov.ua.
фото з rv.gov.ua.


Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами