Ми у Facebook
21.11.2018, 12:00

Полігон - заборонена зона

Фото з Інтернету

Прохід, проїзд, заготівля дров, збирання металобрухту СУВОРО ЗАБОРОНЕНО!
Командування Рівненського загальновійськового полігону звертається до всіх посадових осіб, органів місцевої влади і населення: попереджає, що територія полігону є ЗАБОРОНЕНОЮ ЗОНОЮ.

Землі полігону використовуються тільки за призначенням: для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин. Порушення цих вимог приводить до нещасних випадків. Особи, які будуть затримані у забороненій зоні будуть притягуватись до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Командування полігону звертається до тих, хто з метою наживи збирає осколки мій та пострілів з алюмінію та металу: “Заради Вашої безпеки, збереження Вашого життя і здоров’я, здоров’я Ваших дітей не йдіть самі і не пускайте своїх дітей на територію полігону ”.

Нагадуємо, що в період з 23 листопада 2018 року по 28 лютого 2019 року на території полігону щоденно будуть проводитись стрільби з усіх видів стрілецької зброї, гранатометів, озброєння бойових машин, артилерії із застосуванням засобів ураження авіації та бомбометання, як вдень та і вночі.

Потурбуйтеся про свою безпеку та життя своїх близьких.

Всі особи, які будуть затримуватись в ЗАБОРОНЕНІЙ ЗОНІ будуть передаватись в правоохоронні органи для притягнення до відповідально !





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ