Ми у Facebook
23.11.2018, 16:00

Де БК "Рівне" зіграє кубкові матчі?

Фото з Інтернету

Афіша!
Через міжнародні змагання з художньої гімнастики, жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне” свої найближчі ігри у Кубку України зіграє у Спорткомплексі НУВГП, що за адресою вул. Чорновола 49а.

Вже цього вікенду жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне” розпочинає боротьбу за Кубок України. На стадії 1/8 фіналу рівнянки зіграють зі столичною командою “Ladies` Legion”. Суперники погодилися, що обидві гри відбудуться у Рівному у Спорткомплексі НУВГП. У суботу 24 листопада команди вийдуть на паркет о 17:00, а у неділю, 25 листопада матч розпочнеться о 12:00. Запрошуємо уболівальників прийти та підтримати команду. Вхід вільний.

Щодо суперника, то ця команда не виступає у жодній лізі Чемпіонату України, тим не менше в її складі приїдуть чимало іменитих та відомих в минулому баскетболісток.



Про суперника розповів головний тренер БК “Рівне” Валерій Жартун:

— Я не радий цьому супернику, — прокоментував підсумки жеребкування головний тренер БК «Рівне» Валерій Жартун. — Команда «Леді Легіон» — це збірна України серед спортсменок старших сорока років. Для них Кубок України — це можливість підготуватися до міжнародних ветеранських матчів. Зрозуміло, що вони не зможуть перебігати нашу молоду команду. Натомість вони будуть битися, штовхатися, і я дуже переживаю, щоб ніхто з наших дівчат не травмувався в цих іграх. У нас попереду складний чемпіонат і при цьому доволі коротка лава виконавців.

Тож, фактично в цьому матчі зійдуться досвід та молодість! Чекаємо на підтримку наших відданих уболівальників!

‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️💪МИ Є РІВНЕ💪





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ