Ми у Facebook
23.11.2018, 16:40

Open Kids готують магічне шоу (+ВІДЕО)

Учасниці популярної тінейджерської групи Open Kids Анна Музафарова, Ангеліна Романовська і Юлія Гамалій в студії програми «Ранок з Інтером» розповіли про майбутній сольний концерт, про конкуренцію в колективі та про уроки магії.
Цим дівчатам зараз від 15 до 18 років, а вони вже кілька років збирають на своїх концертах тисячі шанувальників по всій Україні і навіть за кордоном. Їх кліпи б'ють рекорди за переглядами в Інтернеті. І нарівні з дорослими зірками їх номінують на престижні музичні премії.



В інтерв'ю ведучій Ірині Юсуповій учасниці групи Open Kids зізналися, що проводять разом дуже багато часу і вже стали одна для однї не просто подругами, а практично сестрами. І наголошують: ніякої конкуренції у них в колективі немає і сварок не буває.

«У відносинах у нас все добре, - каже Анна Музафарова. - Якби ми сварилися, не було б згуртованого колективу, і це позначалося б на нашій роботі». Навіть творчих суперечок в групі не буває: кому яку сходинку співати або де стояти на сцені під час виступу, вирішує їх продюсер.

Також юні зірки зізналися, що поєднувати творчу діяльність і навчання непросто. Під час концертних турів доводиться пропускати заняття. Але зараз дівчата в Києві і намагаються кожен день ходити на навчання.



Група Open Kids готується до великого сольного концерту, який пройде в столиці цієї суботи, 24 листопада, о 19:00 в концертному залі Stereo Plaza.

«Це буде не просто танцювально-вокальне шоу, це буде Magic show, - розповіла Анна Музафарова. - Будемо з дівчатами фокуси показувати. Це щось нове для нас. Має вийти дуже круто. Також це буде трохи мотиваційне шоу. Хочеться, щоб глядачі після нашого концерту вийшли зарядженими, натхненними і хотіли творити».



Які саме фокуси і трюки вони будуть показувати, дівчата тримають в секреті. Все це шанувальники групи зможуть побачити в цю суботу на Magic show Open Kids.

Група Open Kids також постійні учасники благодійного аукціону «Інтер - дітям». Цього разу вони прийшли в студію «Ранку з Інтером» з новим лотом. «Ми принесли ОК ВОХ з сувенірами від Open Kids, - розповіла Ангеліна Романовська. - Усередині футболка, плакат, ручка, шапка, блокнот, браслет і постер з автографами всіх учасниць».

Ексклюзивний подарунок від Open Kids вже можна купити на сайті deti.inter.ua. Як і інші унікальні лоти від зірок: вінілову платівку «Звучить» з автографом MONATIK, японські статуетки від народної артистки України Ірини Білик, дизайнерське худі від Світлани Тарабарової, олімпійське тренування з Лілією Подкопаєвою, урок вокальнї і сценічнї майстерності від дуету «Анна-Марія». Викуповуючи лоти на благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям», ви не тільки придбаєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на ремонт та оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку.

Приєднуйтесь! Робити добро легко. Разом ми можемо рятувати дитячі життя!

Інтерв'ю учасниць групи Open Kids в програмі «Ранок з Інтером» -







На правах реклами