Ми у Facebook
28.11.2018, 14:40

У Рівному виступить французька співачка, актриса та піаністка

2 грудня о 17.00 в органному залі концерт "Слухати Барбару по-іншому"
Музична інтерактивна моновистава французької співачки, актриси, піаністки Леонор Стірман.

Прозвучать найкращі пісні Барбари, знакової французької співачки, яку знають, шанують, співають сучасні французи.

Українське турне Леонор Стірман “Слухати Барбару по-іншому” охопить 5 міст.



За сприяння Французького інституту в Україні відбудеться концерт Леонор Стірман (Франція) “Слухати Барбару по-іншому”.

Частинка Парижа у Рівному

Один на один з фортепіано, Леонор Стірман заглиблюється в слова та записки Леді в чорному. Виконавиця переосмислює її пісні, тлумачить їх зі свіжістю і делікатністю, глибиною і свободою.

Цей концерт може вважатися відкритим вікном для просторої та захоплюючої роботи Барбари, яка у своїх віршах і мелодіях торкається серця та найінтимнішого, що має кожен з нас.

ПРО ЛЕОНОР СТІРМАН


У Рівному пролунає Серенада осені


Дві речі, які вплинули на творчість Леонор: піаніно і смак слів, що передала їй мати, та любов до лялькового і вуличного театру, що вона перейняла у батька. Вона отримала перше місце на конкурсі фортепіано (Диплом з вищої музичної освіти) в Консерваторії Женнвільє в 2008 році. Щоб здійснити свою мрію виступати на сцені, вона навчається у Жана Перімоні, потім у вищій Паризькій школі драматичного мистецтва.
Згодом вона починає розвивати у своїй творчості зв’язок між театром і музикою, емоціями та піснями. Її все частіше запрошують грати на сцені потрійну роль актриси, піаністки і співачки (Théâtre de l’Unité). У 2011 році вона вперше представляє свій сольний виступ під назвою «Panier-Piano», який гармонійно поєднує гумор та музику. Вистава закінчується піснею Барбари, що і стає початковою точкою майбутньої музичної вистави. Паралельно вона бере уроки вокалу у співачки та музиковеда Мартіни А’Кателла.

Актриса та автор, Леонор пише сама або ж в співавторстві, виконує з 2010 року свої власні музичні вистави, які завжди об’єднують дві її пристрасті: комедію та музику.

Квитки в касі органного залу.





На правах реклами